Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Kruve – EQ Glass – Sæt m/2 stk – Propel Espresso

kr. 399,00

1 på lager

Varenummer (SKU): KVQ1009 Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Kruve – EQ Glass – Sæt m/2 stk – Propel Espresso

Kruve et et Canadisk firma der revolutionerer kaffens verden. De søger efter nye og innovative løsninger, der giver dig mulighed for at få alt det bedste fra kaffebrygning til smagning. EQ. glassenes rolle er at berige og harmonisere smagen i din espresso. Ligesom hvordan forskellige vinsorter har brug for passende glas, lige så meget kaffe har brug for en passende ramme. PROPEL-espressoglasættet (sæt med to) har et elegant, men alligevel funktionelt design, der giver dig en mere ensartet og aromatisk oplevelse i hver slurk. Det er tid til at tage Espresso-glasvarer til nye højder.

Hvert 2,5 ml (75 ml) PROPEL-espresso-glas er unikt håndblæst og er målrettet designet til at give dig den bedste smagsoplevelse enkelt eller dobbelt. Den dobbeltvæggede konstruktion sikrer, at glasset er køligt at røre ved, samtidig med at kaffetemperaturen bevares som den skal. Det har også en robust mængde plads til at opfange og cirkulere den rige aroma.

På grund af espressos olieagtige natur kan den let stratificeres og adskilles i forskellige smagslag. Takket være tre indvendige finner og en konveks formet bund, hvirvler PROPEL-glasset, når det drejes rundt i hånden med kaffen i og de-stratificerer de forskellige lag og giver en konsistent og afbalanceret smag i hver slurk.

Kendetegn:

  • Materiale: håndblæst borsilikatsglas
  • Praktisk kapacitet: 75 ml (2,5 oz)
  • Tåler opvaskemaskine.

EQ-linjen blev præmieret af Specialty Coffee Association. Under Specialty Coffee Expo 2019 har Kruve vundet to awards for deres nye EQ linje:

  • 2019 Bedste nye produkt Award
  • 2019 Design Lab Award

Yderligere information

Vægt 0,8 kg