Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

JURA X8 (EA) Professional

kr. 26.250,00

JURA X8 (EA) – Alt fra ristretto til latte macchiato med tryk på bare én knap.

 

Specifikationer
 • Professionel Aroma kværn for en endnu bedre og mere aromatisk kaffeoplevelse
 • One touch funktion = alle kaffespecialiteter tilberedes med bare ét tryk på én knap
 • 21 forskellige produkter
 • 5-16 gram kaffe i bryggekammeret
 • Maskinen bruger Claris Pro SMART filter eller Claris PRO SMART Maxi filter
 • Fuldautomatisk rengøring af mælkedele
 • Vandtankskapacitet på 5 liter
 • Mulighed for fast vandtilslutning (tilkøb)
 • Bønnebeholder med plads til 500 gram friske kaffebønner – med mulighed for at tilkøbe større bønnebeholder, så maskinen kan rumme 1 kg friske kaffebønner
 • Mulighed for at få fast grumsudkast og afløb (tilkøb)
 • Bredde x Højde x Dybde: 37.3 × 47 × 46.1 cm

Har du behov for råd og vejledning omkring, hvilken JURA kaffemaskine der passer bedst til dit behov, så er du meget velkommen til at kontakte os eller én af vore autoriserede forhandlere.

Varenummer (SKU): 15413 Kategorier: , Tag: Producent:

Beskrivelse

JURA X8 (EA)

JURA X8 (EA)– en fuldautomatisk kaffemaskine målrettet til erhverv, der vil glæde medarbejdere såvel som kunder med en friskbrygget kop kaffe – med eller uden mælk.:

Jura Teknologi

Maskinen kan tilberede hele 21 forskellige kaffespecialiteter, som nemt kan indstilles efter behov og præferencer. JURA X10 kan lave to af samme kaffespecialitet på e hvilket er en fordel på en travl hverdag.

JURA X8 (EA) har fået et nyt Aroma kværn, som øger kaffens aroma med op til ca. 12%, så du og dine kunder eller medarbejdere får en endnu bedre kaffeoplevelse.

For at få en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso/ristretto brygges de små kaffespecialiteter såsom espresso og ristrette nu med den banebrydende P.E.P. (Pulse Extraction Process) teknologi.
Hvor vandet bliver pumpet igennem kaffen med små hurtige pulseringer.
På denne måde rører kaffen og vandet hinanden hinanden i længere tid og endnu mere aroma trækkes ud af bønnerne. Denne teknologi bruges IKKE på de lange kaffer, da en længere ekstraktionstid på disse vil forringe kvaliteten på kaffen

JURA Rengøring og vedligeholdelse

Maskinen bruger Claris PRO SMART eller Claris PRO SMART Maxi vandfilter, som har en lille chip indbygget, der giver følgende features og fordele:
• Maskinen registrerer selv, når et filter sættes i vandtanken, takket være chippen i bunden af filteret.
• Når filteret er opbrugt, ved maskinen at netop dette filter har opbrugt sin kapacitet, og det kan derfor ikke bruges mere.
• Tager man filteret ud af vandtanken, ved maskinen, at den nu skal afkalkes og vil bede om dette ved behov
• Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, så beder maskinen om at blive afkalket.
• Maskinen kan IKKE afkalkes med filteret i vandtanken.
• Ved opstart skal vandets hårdhed indtastes, og maskinen udregner herefter filterkapaciteten, som er mellem 80 og 300 liter

Med en ny rengøringsproces til mælkedelen er det blevet utrolig nemt at holde mælkeudløb og slanger rene i en travl hverdag.

Efter servering af kaffespecialiteter med mælk, vil maskinen ved slukning selv, via den intuitive skærm, efterspørge om der ønskes udført mælkerens. Hvis dette valg bekræftes udføres en fuldautomatisk mælkerens, hvorefter maskinen selv slukker. Hvis der ikke ønskes udført mælkerens slukker maskinen automatisk.

 

JURA garanterer reservedele til maskinerne i 8 år, hvilket gør fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA til en god langtidsinvestering.

Have A Coffee

Hos Have A Coffee kan du altid få råd og vejledning. Du er velkommen til at ringe, sende en mail eller kigge forbi .

JURA har i flere årtier designet alle sine produkter således, at de kan serviceres i mange år og om nødvendigt istandsættes, så de bliver så gode som nye.
Materialerne vælges med henblik og fokus på, at sikre en lang levetid. Et verdensomspændende servicenet sørger for reparation og vedligeholdelse.
Den ultramoderne teknologi sikrer maksimal energieffektivitet og fjerner overflødig standby-energi. De, der vælger JURA, vælger samtidig at tage hensyn til økonomi, miljø og bæredygtighed, som vi siger:

JURA freshly ground, not capsuled.

 

JURA – if you love coffee.

 

Se flere af vores udvalg på JURA espressomaskiner Her

Yderligere information

Vægt 12,0 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JURA X8 (EA) Professional”