Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

JURA rensetabletter 3-faset 25 stk.

kr. 309,00

JURA rensetabletter 3-faset 25 stk.

JURA rensetabletter 25 stk. Perfekt til kontorer og virksomheder, som brygger mange kopper kaffe om dagen.

Alle JURA espressomaskiner SKAL rengøres (clean) efter ca. 200 kopper kaffe.

Husk altid at vedligeholde din espressomaskine med JURA’s plejeprodukter.

15 på lager

Varenummer (SKU): 25045 Kategori: Tag: Producent:

Beskrivelse

JURA rensetabletter 3-faset 25 stk.

JURA Rengøring og vedligeholdelse

JURA rensetabletter arbejder effektivt i 3 faser. Det betyder, at de ikke blot rengør, men også plejer og beskytter din maskine. Med andre ord, så får du: 3 in 1 rensetabletter.

Ny teknologi, har gjort det muligt for JURA’s professionelle team, at udvikle disse rensetabletter, som virker i hele 3 faser:

  • 3 faser: rens, pleje og beskyttelse
  • Fase 1 (Rensefasen) Optimal hygiejne. En særlig formular løsner effektivt kaffefedt og partikler i bryggeenheden. Vand opvarmet til 80 grader rengør og renser grundigt komponenterne udvendigt og indvendigt
  • Fase 2 (Plejefasen) Optimal pleje. Særlige aktive ingredienser former en beskyttende barriere på komponenternes overflade. Hermed sikres en langtidsvirkende beskyttelse mod kafferester og kaffefedt.
  • Fase 3 (Beskyttelsesfasen) Optimal beskyttelse til kaffemaskinen, hvor opbygningen af kalkaflejringer forebygges med brug af kompleksdannere, som mindsker vandets hårdhed ved at fjerne kalcium og magnesium
  • Resultatet er en hygiejnisk og ren fuldautomatisk kaffemaskine med lang levetid, som også sikrer dig den bedste kop kaffe i lang tid.

Med brugen af disse rensetabletter er du sikret den bedst mulige hygiejne. Herudover giver du din kaffemaskine de mest optimale forhold, når vi taler om rengøring, hygiejne og pleje, hvilket i sidste ende betyder velsmagende kaffe og en længere levetid for maskinen.

JURA anbefaler, at du kun bruger originale JURA rengøringstabletter til at rense og beskytte din fuldautomatiske kaffemaskine, tabletterne er nemlig specielt udviklet og perfekt afstemt til rengøringscyklussen i kaffemaskinerne.

 

Se flere udvalg på rensemidler Her

Yderligere information

Vægt 0,10 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JURA rensetabletter 3-faset 25 stk.”