Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

JURA Afkalkningstabletter 36 stk. (enkelt stk.)

kr. 395,00

JURA Afkalkningstabletter 36 stk. (enkelt stk.)

JURA’s privatmaskiner skal bruge 3 stk. tabletter pr. afkalkning. Erhvervsmaskiner bruger mellem 3 og 6 tabletter pr. afkalkning alt efter hvilken maskine det er – se maskinens manual for at finde ud af hvor mange tabletter netop din maskine skal bruge

Du kan se yderligere informationer længere nede.

Husk altid at vedligeholde din espressomaskine med JURA’s plejeprodukter.

17 på lager

Varenummer (SKU): 70751 Kategori: Tag: Producent:

Beskrivelse

JURA Afkalkningstabletter, dåse med 36 stk.

JURA Rengøring og vedligeholdelse

Kalk er den største fjende for enhver form for husholdningsmaskine, som bruger vand. JURA har fremstillet afkalkningstabletter for at forlænge levetiden på din fuldautomatiske kaffemaskine. Afkalkningstabletterne fjerner kalken uden at skade din kaffemaskine.

Regelmæssig afkalkning af din kaffemaskine sikrer, at din kaffemaskine bruger mindre energi, modvirker at kaffemaskinen går i stykker og giver dig kaffe med den helt rigtige smag. Kalk i kaffemaskinen kan nemlig bevirke at opvarmningsprocessen forsinkes og dermed bruges der mere energi end nødvendigt.

Derudover har for meget kalk også en negativ effekt på kaffens smag: det giver en ubehagelig eftersmag og forhindrer de gode kaffearomaer i at udvikle sig under brygningen, blandt andet på grund af den langsomme opvarmningsproces.

JURA har udviklet disse afkalkningstabletter, som forlænger levetiden på din kaffemaskine ved effektivt at fjerne kalk uden at beskadige den. Det betyder, at kaffemaskinen i lang tid kan brygge aromatisk og velsmagende kaffe.

HUSK

Ønsker du at afkalke din maskine, er det vigtigt at du får indstillet din maskine under “hardness” i menuen til den hårdhed vandet har i netop dit område (kan oplyses af dit lokale vandværk), ellers risikerer du, at din maskine beder om afkalkning for sent i forhold til brug/hårdhed i vandet og din maskine vil derfor rigtig kalket til

Se flere udvalg på rensemidler Her

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JURA Afkalkningstabletter 36 stk. (enkelt stk.)”