Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Joe Frex Tabletop Siphon – 3-5 Koppers

DKK 349,00DKK 399,00

Ryd
Varenummer (SKU): TTS3 Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Joe Frex Tabletop Siphon – 3-5 Koppers

Siphon eller Sifon? Du finder den rigtige Joe Frex Siphon lige her!

Træt af din french-press eller gamle filterkaffe maskine? Så drop den og erstat den med en siphon vakuumbrygger. Det er kort sagt en helt fantastisk måde at brygge kaffe på.

Mest af alt ligner det et fysikeksperiment fra 8 klasse, men man skal dog ikke kimse af den her kaffebrygger. Bruger du noget lækkert friskkværnet kvalitetskaffe i den, kan du virkelig brygge en god kop kaffe på denne Siphon fra Joe Frex. Og så kommer den endda med indbygget underholdningsværd i, der uden tvivl giver den gamle spruttende kaffemaskine baghjul, når du stiller den på spisebordet foran dine gæster.

Hvordan virker en Siphon så? Vandet i nederste kolbe opvarmes og derefter stiger dampen op i den øverste del af bryggeren, hvor den blandes med kaffen. Dernæst lader du den trække i ca. 2 min. hvorefter du så slukker ilden. Og nu kommer det magiske øjeblik så, når det nederste kammer afkøles og skaber et vakuum, der trækker vandet igennem filtret og ned i kolben igen.

Siphon bruges af fagfolk og kaffenørder som dig og mig, hvor du får en bryggemetode, hvor du virkelig kan lege med smagsnuancerne i din kaffe. Det anbefales at koge stof-filteret i vand, tilsat lidt kaffe, i 15 min. før du skal bruge det. Bemærk at mellem brygningerne må filtret ikke tørre ud – læg det derfor i blød i lidt vand.

For at du hurtigere kan tilberede en kop kaffe, kan du med fordel koge vandet på forhånd, da det kan tage lidt tid bringe vandet i kog med spritbrænderen. Hæld det kogende vand i det nederste kammer og placer spritbrænderen under enheden, så er du hurtigt i gang.

Og for at være sikker på altid at have god kaffe lige ved hånden, så meld dig ind i vores kaffe klub lige her

Yderligere information

Vægt 1.109 kg
Størrelse 37 × 14 × 14 cm
Siphon

3 kopper, 5 kopper