Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Joe Frex Natural – Organisk Kværnrens fra Clean til rensning af din kaffekværn

kr. 169,00

3 på lager

Varenummer (SKU): ng5d Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Joe Frex Natural – Organisk Kværnrens fra Clean til rensning af din kaffekværn

NATURAL cleaning er den nye rengøringsserie, der ønsker at tilbyde dig produkter, der er så “ikke-giftige” som muligt.

Det er der gode grunde til: Hvad hvis produkterne ender i hænderne på børn? Hvad hvis brugeren er distraheret, og rengøringsmidlerne ikke er ordentligt fjernet eller skyllet? Kan der alligevel komme rengøringsmidler ind i espressoen eller cappuccinoen? Hvad sker der med alle rengøringsmidlerne i spildevandet og miljøet? Målet med NATURAL serien er ikke at producere mindre giftige rensemidler, men at fremstille produkter, der ikke er skadelige i første omgang.

NATURAL kværnrens fremstillet af naturlige produkter

Kværnrens er, udviklet og produceret af Joe Frex, er et top produkt på helt naturlig basis. Det betyder, at vi bruger en blanding af forskellige typer korn og naturprodukter, så du hurtigt og nemt kan rense det døde rum i din kaffekværn. Hvad er specielt ved Natural kværnrens? Hvorfor kan jeg ikke bare rense min kværn med ris efter det gamle “bedstemors princip”? Fordi det virkede under de forhold, som en kaffekværn bragte med sig fra “dengang”. Nutidens espressokværne sætter sig ganske enkelt fast eller ville ikke starte hvis du brugen bedstemors metode.

Tricket er at lave en kværnrens, hvori kværnen ikke går i stå, men det døde rum renses så omfattende og grundigt som muligt, og frem for alt ændres formalingsindstillingen ikke, hvilket ellers ville nødvendiggøre en efterjustering af kværnen.

For at alt dette skal fungere optimalt, beder vi dig om at bruge produktet på følgende måde:

1. Tøm bønnebeholderen, lad de resterende kaffebønner løbe ud og forrens så vidt muligt med en kværnbørste.
2. Inden rensekørslen indstilles kværnen til en “medium formaling” – dette forhindrer formalingsindstillingen i at skifte.
3. Efter ca 40g NATURLIG kværnrens er løbet igennem, kan du fylde kaffebønnerne i igen.

Bortskaf venligst den første malede kaffe med rester af rensemidlet.

Der kan stadig opstå partikler af rengøringsmidlet under de første kværn processer, men det påvirker ikke smagen af ​​din espresso, men de fjernede olieagtige og muligvis harske kaffe fedtstoffer garanterer nu en lækker frisk cappuccino eller espresso-fornøjelse.

Bemærk:
  • OBS: Til Eureka kværne: Disse kværne har en meget fin justering af formalingsgraden, så det er bedre at øge grind size væsentligt på disse, så du kan være sikker på en middel formalingsgrad, ellers tilstopper kværnen let.
  • Ikke egnet til fuldautomatiske maskiner!
  • ikke glutenfri

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 9 × 10 × 14 cm