Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

HuskeeCup Låg Mørkegrå (4 Stk) – Produceret af kaffebær

kr. 109,00

8 på lager

Varenummer (SKU): HUS001 Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

HuskeeCup Låg Mørkegrå (4 Stk) – Produceret af kaffebær

Huskee’s Universal Låg har en triangulering af ventilations anordninger på dens top. Disse ventilationskanaler øger aromaerne i din drikke-oplevelse, samtidig med at den ideelle hældnings-hastighed muliggøres. Sagt på en lidt mindre snørklet måde, så smager du mere af kaffen og har nemmere ved at drikke den. Alle låg passer til alle kopstørrelser og er lavet af det samme unikke kaffe ‘husk’ (skal) råmateriale.

HuskeeCup kopper og låg er smarte, bæredygtige og 100% organiske, da de er produceret af kaffe skaller (yderste skal af kaffebæret) som er til overs i kaffeproduktionen.

Uanset om du tænker på nye kopper til hjemmet, din virksomhed eller på en to-go kop på farten, så leverer disse Huskee-kopper det hele, med stil. Ikke bare ser de godt ud, disse kopper fremstilles af et affaldsprodukt som bliver til overs i kaffe produktionen, nemlig kaffebæret skaller.

Sofistikeret, bæredygtig og 100% organisk.

Køb din to-go kaffe i en Huskee, brug den igen og igen og så er du med til at spare verden for store mængder af engangskopper uanset art – Det gør en stor forskel.

Ønsker du flere kopper, så den du finde dem i den her kategori

Yderligere information

Vægt 0,200 kg