Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Have A Coffee Lungo kaffekapsler

DKK 39,00DKK 350,00

Ryd
Varenummer (SKU): HACKPSL01-2 Kategori: Producent:

Beskrivelse

Have A Coffee Lungo kaffekapsler

Dejlig brasiliansk specialty kaffe, produceret i en 100% bionedbrydelig kapsel, hvor selv låget produceret af plantebaseret materiale, til gavn for både forbrugeren og miljøet, så vi med vores kapsler har så lille en miljømæssig impact som muligt. Kapslerne er naturligvis Nespresso kompatible (Have A Coffee har ingen relation til Nespresso)

Vi har arbejdet længe og meget ihærdigt på at perfektionere vores lungo kapsel, så den har en god crema, frugt, fylde og masser af intensitet. Og det har vi opnået her.

Vores lungo kapsler vil du opleve som følger og med disse smagsnoter :

      • medium mørk ristet (slow-roasted)
      • frugtige noter
      • moden frugt, tropisk frugt og æble
      • lys med balanceret syrlighed
      • dejlig cremet mundfuld
      • rund og blød eftersmag

Bag enhver kop kaffe er der altid en god og for os vigtig historie og i vores søgen efter den allerbedste kaffe, har vi opbygget utroligt mange venskaber og samarbejder med plantager over hele Brasilien. Til vores lungo har vi valgt de bedste kaffebønner fra mikro-plantagerne Fazenda Santa Clara og Fazenda Marcelo Assis Nogueira i Brasilien, som giver den perfekte blend.

 

PLANTAGERNES HISTORIE;

BIOMA CAFÉ – EN ENTREPRENEUR- OG PARTNERSKABSHISTORIE

  • Producenterne: Marcelo Assis Nogueira & Flávio Marcio Da Silva
  • Plantagernes navne: Bioma Café Farm & Olhos D’Agua
  • Område: Campos Altos i Mina Gerais / Cerrado Mineiro
  • Højder: 1206 / 1330 meter
  • Kaffefarmenes størrelser: 95 ha / 35 ha

Bioma Cafés historie begynder tilbage i 2001, da Marcelo Nogueira Assis og Flavio Marcio Silva mødte hinanden og begik deres livsformål i landbruget. Både Marcelo og Flavio,blev født i familier, der bærer landbrugets DNA. Flavio der har stor erfaring i ledelse af familievirksomheder, mødte Marcelo, der var en nyuddannet inden for den tekniske skole for landbrug og kvæg og var ivrig efter at udforske landbrugsuniverset.

Som resultat, dannede de et partnerskab baseret på kærlighed til landbrug, respekt og gensidighed.

Kaffe er en lidenskab for de fleste mennesker, der bor i Cerrado, i staten Minas Gerais og det var ikke anderledes for de unge iværksættere, der blev født og opvokset blandt kaffeplantager. I 2010 opstod en mulighed, og de udgjorde den første gård med fokus på specialproduktion af kaffe i Campos Altos-regionen, Minas Gerais. De evaluerede omhyggeligt hvert stykke jord, der ville modtage kaffeafgrøderne, når alt dette var formålet producerer ekstraordinær kaffe. Efter en lang periode på udkig efter den perfekte terroir, gårdens placering blev valgt, et sted, der producerer de mest utrolige kaffe i højplatauerne af Cerrado Mineiro.

Bioma Cafeenes terroir, den er lavet af 6 producerende enheder inklusive Olhos D’água gård var faciliteterne er placeret, er i alt 229 forgyldt hektar. Terroiret er på 1.100 og 1.1206 meter over havets overflade, en region, der giver en perfekt balance mellem årstiderne og perfekte betingelser for produktion af specialtykaffe. Et andet vigtigt aspekt er producentens bekymring over sociale og miljømæssige spørgsmål. Beviset for det og respekten for medarbejdere og miljø, er attesteret ved UTZ-certificering.

 

Santa Clara

Region : Campo das Vertentes;

Højde : 1,050 meter til 1,150 meter

Primære bær : Acaiá, Bourbon, Catuaí, Catucaí;

Proces: Natural and Fermenteret

Tørremetoder : cement, roterende tørring;

Historien kort fortalt

Paulo Afonso de Resende blev født og er opvokset på landet i Minas Gerais. Fra en tidlig alder kunne han observere sin fars dedikation og hårde arbejde som kaffedyrker og disse minder mindede ham senere i hans liv om at købe Fazenda Santa Clara i 1993.

Faktisk havde Paulo Afonso uddannet sig som maskiningeniør og allerede bygget en solidt karriere i minesektoren, før han besluttede at flytte tilbage til landet for at følge hans lidenskab og arven fra hans familie. Det tog ham nogen tid at finde dette stykke jord beliggende i Oliveira kommune, Campo das Vertentes-regionen. Begyndelsen var vanskelig, fordi han ikke havde nogen tidligere arbejdserfaring med kaffe, men han bestræbte sig på plante hans første kaffefelter, som er i fuld produktion nu og lidt efter lidt skabt Fazenda Santa Clara, hans drømme gård.

Fazenda Santa Clara er blevet en enorm motivation for Paulo Afonso og hans kone Angela åbnede denne nye fase i deres liv. Han følger gårdens rutine meget nøje hver dag ved at anvende den viden, han akkumulerede som ingeniør, især inden for administration og landbrugsmaskiner.

Paulo Afonso tillægger stor betydning for kontinuerlig forbedring af kvaliteten af kaffe produceret på Fazenda Santa Clara og som et resultat heraf gårdene, der udviklede sig mest med hensyn til kvalitet blandt SanCoffee-medlemmer. Derudover er han meget bekymret om medarbejdernes trivsel og arbejdssikkerhed såvel som den overordnede bæredygtighed af landbrugspraksis på gården.

Santa Clara bærer navnet på en meget populær helgen blandt brasilianere sammen med São Francisco, Saint Claire er anerkendt for at beskytte dyr, marker og anliggender naturen generelt.

Yderligere information

Antal pakker a 10 stk

1, 5, 10

Du kunne også være interesseret i...