Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Hario – W60-02 Ceramic Coffee Dripper – Hvid

kr. 289,00

5 på lager

Varenummer (SKU): PDC-02-W Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Hario – W60-02 Ceramic Coffee Dripper – Hvid

Kunne du tænke dig at komme i gang med alternative metoder til kaffebrygning, men ved du ikke, hvad du skal vælge? Denne japanske gadget giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din kaffe på en enkel og effektiv måde. Filtermetoden er rigtig sjov og giver mulighed for at eksperimentere med kaffe. Overrask dine venner med rig smag og aroma af kaffe og teknikken til dens tilberedning!

W60 er en næste generations dripper, der fortsætter traditionen med V60’s spiralribber. Mesh-filteret har en flad bund, der ikke hindrer strømmen af ​​formalet kaffe, hvilket giver dig mulighed for fuldt ud at ekstrahere al smagen fra dine lysristede kaffebønner. Du kan brygge din kaffe med et papirfilter ligesom med en V60, eller kun ved at bruge resin meshfilteret, som er perfekt til at nyde alle olierne i din kaffe. Uanset hvilken metode du bruger, giver W60 dig mulighed for at brygge kaffe med en sprød smag ulig nogen anden.

En anden fordel ved denne metode er ekstrem nem vedligeholdelse. Efter brug skal du blot vaske drypperen i rindende vand eller i opvaskemaskinen.

  • Produceret i Japan.

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hario – W60-02 Ceramic Coffee Dripper – Hvid”