Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Hario Mini Mill Slim Plus – Kaffe Håndkværn MSS-1DTB

kr. 394,00

Hario Mini Mill Slim Plus – Kaffe Håndkværn MSS-1DTB

Hario Mini Mill Slim Plus er den nye version af Mini Mill håndkværnen fra Hario. Det har en ny, forstærket hexagonal adapter af håndtaget og en mørkere krop.

3 på lager

Varenummer (SKU): MSS-1DTB Kategori: Tags: , , , , Producent:

Beskrivelse

Hario Mini Mill Slim Plus – Kaffe Håndkværn MSS-1DTB

Hario Mini Mill Slim Plus er den nye version af Mini Mill håndkværnen fra Hario. Det har en ny, forstærket hexagonal adapter af håndtaget og en mørkere krop. Det er en fremragende manuel kværn til hjemmet og til at bringe med på rejsen, hvor den giver mulighed for hurtig og god kværning af din yndlingskaffe under pauser eller når du er undervejs. Du kan demontere den på et par sekunder og rense den ved skylning med varmt vand.

Hario kværnen er ekstremt praktisk , såvel som let, da den er lavet af plastik (bortset fra den keramiske kværn), giver det mulighed for hurtig og nem tilpasning af graden den ønskes kværnet.

Det kan hurtigt male op til 24 gram kaffebønner, hvilket er den perfekte mængde at blande 2 store kopper kaffe i på en dripper!

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse 7,2 × 15 × 22 cm