Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Hario Double Mesh Metal Dripper V60-01 – DMD-01

kr. 289,00

5 på lager

Varenummer (SKU): DMD-01 Kategorier: , Tags: , , , , Producent:

Beskrivelse

Hario Double Mesh Metal Dripper V60-01 – DMD-01

Størrelse: V60-01 Farve: Sølv Materiale: Rustfrit stål – Når vi taler om alternative metoder til brygning, kan vi ikke ignorere Hario V-60. Denne japanske gadget giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din kaffe på en enkel og effektiv måde.

Ny, dobbelt mesh metaldripper / filter fra Hario er en anden version af en klassisk V60. Denne model giver dig mulighed for at forberede din yndlingskaffe uden at bruge papirfiltre! Særlige dobbeltvægge holder kaffen inde, mens den udvendigt på filtret samler olier og giver dit bryg en dyb og god smag smag.

Perfekt til rejser. Det er let og svært at bryde på grund af det materiale, det er lavet af. Vi behøver heller ikke at pakke papirfilter med til rejsen!

For at tilberede lækker kaffe har du brug for frisk malet kaffe af høj kvalitet, din yndlings kop eller server/dripper og vægt. Læg filteret i dripperen, og læg det på det krus, du bruger til servering af kaffe. Infusions-processen tager kun 3 – 4 minutter.

Oversættelsen af ​​Hario er “Kongen af ​​glas”, som perfekt afspejler virksomhedens resultater. Mærket blev grundlagt i 1921 og lige siden det har produceret produkter af højeste kvalitet fremstillet af glas, keramik og metal. Produktionsprocessen finder sted i Japan sammen med den bedste miljømæssige bæredygtighed.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg