Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Have A Coffee Kaffe Gavekort

kr. 297,00kr. 3.468,00

Glæd en du holder af med et gavekort til en ny kaffe hver måned. Gaven der bliver ved med at give.
Varenummer (SKU): HACGC1 Kategori: Tags: , Producent:

Beskrivelse

Have A Coffee Kaffe Gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort til en ny kaffe hver måned. Gaven der bliver ved med at give.

Vælg 220/440 eller 880 gr. kaffe, samt hvor mange måneder gavekortet skal lyde på. Så sender vi et flot gavekort (se billede) som du kan bruge til modtageren. Vi sender gavekortet til den som bestiller det, med mindre der er angivet en alternativ forsendelses adresse, til eks. modtageren. Såfremt du ønsker en tekst påskrevet gavekort fra dig, så skriv det venligst i kommentar feltet.

Kaffen følger vores klub-del, så det er ny, udsøgt kaffe, hver måned fra små mikro-bønder i Brasilien. De dyrker primært hver især mellem 300 til 1500 kg pr. år. Så der er tale om meget små eksklusive partier som er blevet SCA cupped og har fået en cupping-score/point samt Cup of Excellence point. Alt kaffen er single lots og bliver købt direkte hos bonden (Direct-Trade), hvorefter vi rister kaffen i Aabenraa i eget risteri, i små portioner, for at sikre den bedste kvalitet. Herefter sender vi kaffen direkte ud til vores kunder.

Og hvilken kaffedrikker vil ikke gerne have fornøjelsen af et gavekort, der giver mulighed for at smage en ny præmieret kaffe hver måned?

Hvis du nu selv skulle få lyst til at blive medlem kan du gøre det på følgende link.

Ellers kan du også læse mere hvad nogle af vores glade kunder siger hvis du følger os på Facebook.

Hvad er Cup Of Excellence?

Cup of Excellence (COE) er den mest prestigefyldte kaffe konkurrence og award/prisuddeling for høj kvalitets specialkaffe. Niveauet for test og kontrol, som Cup of Excellence kaffe undergår, er uovertruffen og bliver anset som den ypperste overalt i kaffeindustrien. Hvert år bliver tusindvis af al slags kaffe indsendt til vurdering hos COE, hvor hver farm/bonde kan deltage med en kaffe (1 kg usorteret), fra et mikro-lot.

Kvaliteten bliver inden cupping (sensorisk smagning og blindsmagning) afgjort ved bønne størrelse (minimum 250g af bønnerne skal være være mellem 13-18 på skalaen for størrelse), ensartethed af ristning, aroma og noter.

Konkurrencen er meget stringent og foregår med cupping evalueringer over en tre-ugers proces, udelukkende varetaget af brancheeksperter fra de 11 deltagende lande.

En konkurrence med eks. 300 deltagere giver et gennemsnit på 9.000 analyserede kopper og hver “Top 10” kaffe bliver cuppet/testet mindst 120 gange hver især.

 • først af en national jury på omkring en halv snes kvalificerede nævninge fra oprindelseslandet, som foregår over 3 runder med typisk 2500-3000 deltagere, som derefter vælges ud og fra på point basis (alt under 80 point er ikke Specialty Kaffe og kan ikke klassificeres):
  • Runde 1: +80 point (150 deltagere)
  • Runde 2: +85 point (90 deltagere)
  • Runde 3: De 60 topscorer går videre til den internationale konkurrence
 • derefter af en international jury, der består af ca. 20-25 erfarne kaffe nævninge fra hele verden
  • Runde 1: +85 point (660 deltagere (60 fra hver af de 11 COE deltager lande)
  • Runde 2: +90 point (120 deltagere)
  • Runde 3: Top 23 vinder den internationale konkurrence og udbydes af ACE online til auktion, til skyhøje priser.

Højeste score (2015) er pt. 95.18 (2014 var den 91.2) som blev givet til en farm i Mantiqueria de Minas (BR) fra producenterne Antônio and Sebastian Marcio da Silva.

Cup of Excellence konkurrencen

Den har været banebrydende med dens integritet og gennemsigtighed i kaffeproduktionen, som sikrer værdien af at vinde kaffe konkurrencen. At blive COE kaffe for en bonde/farm, svarer til som restaurant at få en Michelin stjerne. Det er helt uvurderligt, både for økonomien, fremtiden og for den enkelte producent. Indkøbere fra hele verden står derefter i kø for at få fingre i de kommende sæsoners høst.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Vælg Gram

220 Gram, 440 Gram, 880 Gram

Vælg Bønner

Hele Bønner, Formalede Bønner

Vælg Måneder

3 Måneder, 6 Måneder, 12 Måneder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Have A Coffee Kaffe Gavekort”