Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Fellow Stagg XF Pour-Over Sæt

kr. 849,00

Fellow Stagg XF Pour-Over – Drip coffee på Amerikansk.

1 på lager

Varenummer (SKU): FLWSTGXF Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Fellow Stagg XF Pour-Over Sæt

Fellow Stagg XF Pour-Over Sæt er et praktisk udstyrs sæt til pour-over kaffe brygning. Den indeholder en højkvalitets rustfri stål dripper, en glaskaraffel og en pakke filtre. Med dette sæt kan du brygge en perfekt kop kaffe uden store indsats!

Dripperen
Med dripperen kan du brygge op til 600 ml kaffe ad gangen. Dens stejle vægge og drænhuller giver et perfekt flow og forhindrer tilstopning. Den ekstra bakke giver dig mulighed for at måle den passende mængde kaffe op og kan samtidigt fungere som en drypbakke. Drænet holdes af en silicone pakning.

Dobbelt-vægget Karaffel
Serveren kan nemt indeholde omkring 600 ml af bryggen. Dobbeltvæggen og det ekstra silikone låg bidrager til at opretholde kaffen temperatur, enten varmt eller koldt. Ydervæggen bliver ikke varm, så det er sikkert at holde karaflen i hånden. Karaflen er håndlavet af høj kvalitetsglas.

Filtre
Der er 30 papirsfiltre inkluderet. Du kan også få en pakke med 45 filtre, der sælges separat.

Det perfekte sæt til en pour-over fest for to. Fungerer også super godt som en gaveide, da den kommer i en flot retail indpakning.

Producent: Fellow (USA)
Kapacitet: 620 ml

Yderligere information

Vægt 1 kg