Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Fellow Ode Brew – Ny Gen #2 -Hvid 2023 model – Elektrisk kaffekværn

kr. 3.349,00

1 på lager

Varenummer (SKU): D1211MW-EU-SB-REV-A01 Kategori: Tags: , , , , Producent:

Beskrivelse

Fellow Ode Brew – Ny Gen #2 -Hvid 2023 model – Elektrisk kaffekværn

VERDENS (MÅSKE) BEDSTE ELEKTRISKE ODE – nu i GEN #2 model 2023 version, med endnu bedre kværn, større beanhopperkammer (100g), anti-statisk technology og mere støjsvag – Whats not to like!

En hjemmekværn, der ikke støjer meget under formalingsprocessen, som er nøjagtig, nem at rengøre og som har formalingskvaliteter som er helt uhørt høje. Ode ser ikke kun godt ud, men dens fodaftryk er også lille, det er et betagende funktionelt lille funktionelt kunstværk.

Med ny unik to-trins formalings-geometri producerer Ode Gen 2 Brew Burrs (64mm) en sød, afbalanceret og kompleks kop, med 31 formalings-indstillinger og enkelt-dosisindlæsning for maksimal friskhed i bønnerne, hopper kapacitet på 100g, anti-statisk technology, så vil dit bryg aldrig have smagt så godt.

PRÆCISIONS GRINDKVALITET

Vip beholder låget op, for at se, hvilken bryggemetode der passer til hvilken ode-indstilling. Let at sætte op, bare drej drejeknappen til det valgte nummer, tilføj dine bønner, og inden du kan sige ‘shazzam’, bliver de formalet til perfektion.

For at man kan få en god bryg, som er ensartet hver gang, så er formalingsgraden og kvaliteten af denne enormt vigtigt og det er lige hvad Ode giver dig. Hver gang du trykker på knappen, leverer den en forudsigelig og præcis partikelstørrelse takket være flade knive (i caféstørrelse), en kraftig motor med PID-feedbackkontrol og let justering af formalingsgraden.

PERFEKT TIL HJEMMET

Vi kan garantere dig, at Ode er en fascinerende oplevelse, den måde bønnerne strømmer ned i maskinen er betagende og det ændrer bestemt den måde, du formale dine bønner derhjemme.

Du undrer dig måske over, hvorfor der ikke er nogen stor pladskrævende tragt/beholder på Ode. Vel det er egentlig ret simpelt, det er ikke kun for at spare plads, men det er også for at begrænse dine bønners eksponering for ældning, der fremkalder stalhed. Formal dine bønner når du har brug for dem og lad dem ikke ligge og dø langsomt i din beanhopper, tak!

ÅBENLYSE DETALJER

Som med alle Fellow produkter, så har Ode også en masse andre funktioner. Bl.a. en magnetisk justeret lås for ekstra renhed, en retention-knap som reducerer det som fanges i mundingen på kværnen og automatisk stop så du får alle bønner med i formalingen.

PRODUKTDETALJER

KAPACITET: 100g

ELEKTRISK:

  • Spænding: 220v
  • Frekvens: 60 Hz
  • Watt: 140 W.
  • Strømstyrke: 1,3 A.
  • Stik til europæisk brug (2 runde)
  • Udgave: Version 2.0 / GEN 2
MATERIALE:
  • Formfaktor udført i rustfrit stål
  • Aluminiums krop/ydre
  • Plastikbeholder og bund

DIMENSIONER (LxBxH): 239 mm x 105 mm x 248,3
– Vægt: 4,5 kg
– Ledningslængde: 1 m

Yderligere information

Vægt 7 kg