Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Fellow Corvo EKG – Sort Elkedel 0.9 L

kr. 1.247,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 1203MB90 Kategori: Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Fellow Corvo EKG – Sort Elkedel 0.9 L

PERFEKT TIL TE, VARM CHOKOLADE & SOM KAFFE KEDEL.

Mød Corvo EKG, elkedlen med både top funktionalitet og skønhed. Den har variabel temperatur-regulering, 1200 watt til hurtig opvarmningstid, og en verden af ​​funktioner til den ultimative kontrol.

Præcision designet til at hjælpe dig med at perfektionere din te, kaffe, varm chokolade, berømte havregrynsopskrift, eller hvad du ellers har brug for varmt vand til, samtidig med at du opretholder et minimalt fodaftryk i dit køkken.

Funktioner/Beskrivelse:

  • LCD-skærm – En diskret, sort LCD-skærm angiver den ønskede “Indstil temperatur” og “Realtidstemperatur” med et lysende element for at vise opvarmningsforløbet.
  • Hold-mulighed – Når skifteren på bagsiden skiftes til HOLD-tilstand, opretholder Stagg EKG den ønskede temperatur i enten Fahrenheit eller Celsius i 60 minutter. Når skifteren ikke er i HOLD-tilstand, går kedlen i dvale, når den indstillede temperatur er nået.
  • Brew Stopwatch – Når dit vand er opvarmet, skal du bruge EKG’s indbyggede Brew Stopwatch til at tidsindstille din udvinding.
  • Denne super seje kedel er klar til det europæiske marked og har EU-stikket påført så den kan bruges i Danmark.

Yderligere information

Vægt 3 kg