Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Eureka Olympus 75 AP – Matt Sort

kr. 9.999,00

1 på lager

Varenummer (SKU): EUO75E Kategori: Tags: , Producent:

Beskrivelse

Eureka Olympus 75 AP – Matt Sort

Olympus 75 AP er en kommerciel, automatisk kværn fra Eureka. Den kombinerer ny teknologi, fantastisk design og bekvemmelighed. Perfekt til krævende baristaer og professionel brug i travle caféer og barer. Anbefales som en espressokværn.

Produktbeskrivelse:

On-demand kværn med trinløs mikrometrisk styring af formalingen. Ekstremt nem at bruge – med et elektronisk display, indstilling af en enkelt eller dobbelt dosis og funktionen af ​​kontinuerlig formaling.

Dens italienske industrielle design gør at Olympus passer ind alle steder. Den  Flade stålgrat giver jævn en jævn formaling og stabil drift i årevis. Betjening og doseringer en ren fornøjelse takket være display og kontrol med knapper.

Teknologi:

  • Høj hastigheds formaling. Etiketten “High Speed” markerer de kværne, der er i stand til at nå meget med en reduceret udleveringstid.
  • Trinløst mikrometrisk reguleringssystem – sikrer uovertruffen indstillingspræcision og sparer tid og kaffe.
  • ACE – Anti-Clumps & Electrostaticity System sikrer en uforlignelig renhed og doserings konsistens.
  • All-purpose gaffel er ideel til enhver form for portafilter og giver baristaen mulighed for at udføre andre operationer under formalingen.
  • Diamond Inside – Er en patenteret proces til termisk kryogen behandling af burrs/knivene ved en temperatur på -193 ° C (patentanmeldt), hvilket resulterer i dannelsen af ​​en øget krystalstruktur, der garanterer en overlegen slidstyrke og varighed af knivene.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Størrelse 22,7 × 18 × 54 cm