Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Espro BLOOM Pour-Over Kaffe Dripper – 7018-bs

kr. 499,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 7018-bs Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Espro BLOOM Pour-Over Kaffe Dripper – 7018-bs

Innovativ kaffebrygning anno 2021 og det nye sort indenfor Pour-Over, sig hej til BLOOM.

Patenteret mikrofilterdesign

Espro har forestillet sig ideen om pour over med deres nye og unikt designede Espro BLOOM. BLOOM’s patenterede mikrofilter, der ligner en typisk brygger med flad bund, er designet med over 1500 huller, der er skåret i et spiralmønster og adskiller det fra alle andre dripper og pour-over tragte. Dette sammen med sin dybe bryggebund og brede munding, som arbejder på at fordele vandet jævnt over grunden og producere en dejlig, jævnt ekstraheret kop pour-over kaffe gang på gang.

Hurtig, filtreret kaffe

Mikrofilterdesignet producerer ikke kun fænomenal kaffe, den brygger også 30% hurtigere end de fleste andre pour-over bryggere. Så i stedet for at vente fire eller endda seks minutter på, at din kaffe brygger, så kan du nyde kaffe brygget med BLOOM på bare to minutter! Dens stejle vinkler og mikrofilter tilskynder til hurtigere nedtrækning, takket være vandhøjden der lægger mere tryk på “kaffe-sengen”. Med BLOOM kan du få en perfekt afbalanceret kaffe, der brygges på kun to minutter, hver morgenen.

Praktisk design

BLOOM’s design i rustfrit stål betyder også at du ikke længere skal bekymre sig om at knuse dine glas- eller keramiske drippere, den kan holde til alt. Stærk og holdbar samt sikkerheden selv mod enhver fumlen, snuble eller glidende taklinger fra de små. Sammen med holdbarheden er BLOOM klædt i et silikonesvøb i toppen af tragten, der hjælper med at bevare varmen, samtidig med at den beskytter mod uønsket varme på fingrene.

Dual-Mode brygning

Med BLOOM kan du selv bestemme om du vil brygge med et BLOOM papirfilter eller uden. Bryg en renere kop med BLOOMS papirfiltre, eller bryg en rig og fyldig kop ved hjælp af det innovative mikrofilterdesign uden filter i den bare rustfri stål kurv.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Espro BLOOM Pour-Over Kaffe Dripper – 7018-bs”