Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Espresso X – Specialty Espresso Bønner – Brasilien

kr. 89,00kr. 999,00

Hele Bønner – 100% Arabica

Beskrivelse

Espresso X – Specialty Espresso Bønner – Brasilien

Er du vild med vores Espresso #4, så vil du syntes om vores fully-washed Espresso X. Den ligger meget op-ad 4’erens risteprofil. X har lidt mere markante noter af chokolade krydderier, men ellers minder de rigtigt meget om hinanden.

Disse specialty espressobønner, er 100% arabica single-estate og single-lot. Købt direkte hos bonden Alexandre Emerich på plantagen Sitió Bela Vista, E.S, i Brasilien.

Have A Coffee har siden 2015 haft en bredt samarbejde med Alexandre Emerich, som er en af de bedste Specialty Kaffe producenter i Caparao området i Brasilien. Vi fører bl.a. også hans fermenterede honey-process, som du kan finde her

Beskrivelse:

Markante noter af chokolade, nødder, krydderier og et hint af marcipan, rund og fløjlsblød oplevelse, er de karakteristika der bedst beskriver denne formidable single-lot espresso. En klassisk espresso med et twist og uden de bitre noter.

Indhold:
  • 100% Arabica – Hele bønner:
    • Hvorfor kan du ikke få det formalet hos os? Din kaffe begynder allerede 30 min efter at den er blevet formalet at miste sin smag, primært fordi den oxiderer (Vi anbefaler du brygger den inden 15 min efter du har formalet den!) Derfor skal gode specialty kaffebønner være frisk formalet, så du får den bedste oplevelse og mest muligt ud af den. Vi anbefaler derfor at du køber en kaffeværn og oplever den store forskel (og den dejlige duft), du finder et bredt udvalg her fra Kr. 399,-

Mængde: Fra 220 g – 5 kg

Høst-år: 2022

Arabica variant: Rød catuai 81

Proces: Fully-Washed

Ristningsgrad: Full-City/Vienna (Slow-roasted)

Højde: Dyrket i 1050-1100 meters højde

Smagsnoter: Chokolade, nødder, krydderier og et hint af marcipan

Yderligere information

Vægt 0,220 kg
Vælg gram

220 gram, 1 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg