Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Dafi – Crystal 2l Vandkande + 1 Classic Filter – Hvid

kr. 299,00

Dafi Crystal er en universal kande til filtrering af postevand. Filtret fjerner klor og dets derivater såvel som andre stoffer, der fjerner lugt og smag af postevand, og samtidig demineraliserer det ikke, hvilket gør det fremragende til drikke, brygning og madlavning. Det er en god erstatning for flaskevand – spar penge og beskyt miljøet!

1 på lager

Varenummer (SKU): SZCLL122007224 Kategori: Tags: , , , , , , Producent:

Beskrivelse

Dafi – Crystal 2l Vandkande + 1 Classic Filter – Hvid

Produkt beskrivelse

Bemærk: Skal du bruge kanden til påfyldning af vand til Espresso- og kaffemaskiner, så bør du bruge Dafi AGD+ kalkfilteret i stedet for det almindelige Dafi vandfilter, da det er 20% mere effektivt mod kalk

Kanden er lavet af glas af høj kvalitet. Den samlede kapacitet på 2 liter giver dig mulighed for at filtrere 1 liter vand ad gangen.
Låget beskytter vand mod støv og har to typer påfyldnings åbninger, der giver dig mulighed for at genopfylde vand bekvemt uden at fjerne låget. Kanden låg er også udstyret med en filterindikator – en LED-sensor, der viser, hvornår der er gået 30 dage siden sidste filterskift.

Effektiviteten af ​​Classic-filteret er op til 100 – 150 liter vand (afhængigt af vandkvaliteten). Dette er en enorm økonomisk besparelse i forhold til at købe engangsflasker. Desuden behøver du ikke at bære tunge vandflasker, og kanden i sig selv tager meget mindre plads end et par flasker. Derudover forhindrer filtreret vandaflejringer i at akkumuleres på husholdningsudstyrets varmeelementer. Sidst men ikke mindst, ved at reducere brugen af ​​engangsflasker er du mere miljøvenlig!

Dafi’s Standard Classic filter til vandkander har en filterkapacitet på 100 – 150 liter vand eller en måneds brug. Filteret indeholder aktivt kul med egenskaber der er bekræftet af adskillige videnskabelige undersøgelser. Fjerner klor og dets derivater samt andre stoffer, der forstyrrer lugt og smag af postevand. Den indeholder også en ionbytterharpiks, der fjerner tungmetaller (dvs. bly eller kobber) og samtidig reducerer vandets hårdhed.

Filtreringstrin:

1. Det øverste filterdæksel fanger mekaniske urenheder. Designet således, at det sikrer korrekt cirkulation af vand, der gennemgår filtrering.

2. Mesh filteret bibeholder suspensionen eller sedimentet i vandet, f.eks. skum, fedt.

3. Ionbytterharpiksen fjerner nogle tungmetaller fra vandet, der gør det muligt at optage urenheder. Som et resultat bliver vandet blødgjort, og der vises ikke noget uklart sediment i teen.

4. Aktivt kul reducerer klor og organiske urenheder, der findes i postevand. Det fjerner ubehagelige lugte og forbedrer også smagen.

5. Det nederste dæksel med en mikroporøs struktur udfører mekanisk filtrering igen og sikrer den højeste renhed af vand.

Specifikationer:
  • Kapacitet på 2 Liter
  • LED-sensor
  • Op til 150 liter vand eller 30 dage imellem filterskift
  • Aktivt kul filter
  • Passer i Brita Classic, ARO, Tip og Laica.

Yderligere information

Vægt 1,087 kg