Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

CORES Gold Genanvendeligt kaffefilter KF4 i guld

DKK 249,00

CORES Gold kaffefilter / guldfilter er gedigent genanvendeligt kaffefilter i den ypperste kvalitet. Det har en kapacitet på 1-10 kopper og passer ind i de fleste 1-10 kops kaffemaskiner.

8 på lager

Varenummer (SKU): C282 Kategori: Tags: , , , , , Producent:

Beskrivelse

CORES Gold Genanvendeligt kaffefilter / guldfilter KF4

CORES Gold kaffefilter er gedigent genanvendeligt kaffefilter i den ypperste kvalitet. Det har en kapacitet på 1-10 kopper og passer ind i de fleste 6-12 kops kaffemaskiner. CORES produceres i Japan og kommer fra en virksomhed som kun har fokus på drip-coffee/pour-over i den høje ende af skalaen, så du kan være sikker på det er kvalitet hele vejen igennem.

CORES Gold er den perfekte partner til din dryp kaffemaskine, den er nem at rengøre og altid klar til brug. Ud med papirfiltre der efterlader en bismag i kaffen (med mindre du husker at skolde dem inden brug) og som for evigt giver en “renere” kop kaffe. Alle vores kunder der har købt den køber aldrig papirsfiltre igen, det siger vel ikke så lidt 🙂

Den har rektangulære huller, som forhindrer sedimentet/grumsen I ikke at blive fanget i de små huller i mesh-filteret og det er med til at give vandet et mere korrekt flow.

Læs mere om det på CORES side.

Yderligere information

Vægt 0.300 kg