Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Bundle tilbud: Fellow Ode Brew V.1.1 – Elektrisk kaffekværn + Gen #2 upgrade Burrs

kr. 2.795,00

2 på lager

Varenummer (SKU): D1211nb-eu-B Kategori: Tags: , , , , , Producent:

Beskrivelse

Bundle tilbud: Fellow Ode Brew V.1.1 – Elektrisk kaffekværn + Gen #2 upgrade Burrs

Spar 13% i dette bundle, men den nyeste Fellow Ode 1.1 kværn og Fellow Gen #2 Knive – opgraderingssættet med de nye knive fra Fellow – De formaler finere, bedre end nogensinde før! Mere specifikt 250-300 mikron og opefter (sammenlignet med 550 mikron med standard knivene på din Fellow Ode)

VERDENS (MÅSKE) BEDSTE ELEKTRISKE ODE  i V.1.1 version som formaler 100 microns finere end 1.0 versionen OG de helt nye Fellow Ode Gen #2

En hjemmekværn, der ikke støjer meget under formalingsprocessen, som er nøjagtig, nem at rengøre og som har formalingskvaliteter som er helt uhørt høje. Ode ser ikke kun godt ud, men dens fodaftryk er også lille, det er et betagende funktionelt lille funktionelt kunstværk.

Med 64 mm flade knive (flat burrs) i professionel kvalitet, med 31 formalings-indstillinger og enkeltdosisindlæsning for maksimal friskhed i bønnerne, så vil dit bryg aldrig have smagt så godt.

PRÆCISIONS GRINDKVALITET
Vip beholder låget op, for at se, hvilken bryggemetode der passer til hvilken ode-indstilling. Let at sætte op, bare drej drejeknappen til det valgte nummer, tilføj dine bønner, og inden du kan sige ‘shazzam’, bliver de formalet til perfektion.

For at man kan få en god bryg, som er ensartet hver gang, så er formalingsgraden og kvaliteten af denne enormt vigtigt og det er lige hvad Ode giver dig. Hver gang du trykker på knappen, leverer den en forudsigelig og præcis partikelstørrelse takket være flade knive (i caféstørrelse), en kraftig motor med PID-feedbackkontrol og let justering af formalingsgraden.

PERFEKT TIL HJEMMET

Vi kan garantere dig, at Ode er en fascinerende oplevelse, den måde bønnerne strømmer ned i maskinen er betagende og det ændrer bestemt den måde, du formale dine bønner derhjemme.

Du undre dig måske over, hvorfor der ikke er nogen stor pladskrævende tragt/beholder på Ode. Vel det er egentlig ret simpelt, det er ikke kun for at spare plads, men det er også for at begrænse dine bønners eksponering for ældning, der fremkalder stalhed. Formal dine bønner når du har brug for dem og lad dem ikke ligge og dø langsomt i din beanhopper, tak!

ÅBENLYSE DETALJER
Som med alle Fellow produkter, så har Ode også en masse andre funktioner. Bl.a. en magnetisk justeret lås for ekstra renhed, en retention-knap som reducerer det som fanges i mundingen på kværnen og automatisk stop så du får alle bønner med i formalingen.

Produktdetaljer:

KAPACITETEN: 80g

ELEKTRISK:

  • Spænding: 220v
  • Frekvens: 60 Hz
  • Watt: 140 W.
  • Strømstyrke: 1,3 A.
  • Stik til europæisk brug (2 runde stifter)
  • Udgave: Version 1.1

MATERIALE:

  • Grater i rustfrit stål
  • Aluminiums krop/ydre
  • Plastikbeholder og bund

DIMENSIONER (LxBxH): 239 mm x 105 mm x 241,5
– Vægt: 4,5 kg
– Ledningslængde: 1 m

Yderligere information

Vægt 8 kg