Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

BRITA Aluna XL

DKK 159,00 DKK 129,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): HAC - 1013753 Kategori:

Beskrivelse

Med let låg med let greb låg og dækket tud, er påyldning af  Aluna nem at rengøre og bruge. Dens strømlinede design gør det til en alsidig kanne til kontor og hjem, mens den store 3,5 L kapacitet gør det til en bekvem og omkostningseffektiv løsning til enhver større husholdning.

Den indbyggede elektroniske indikator er designet til at minde dig om, hvornår filteret skal udskiftes. For optimal ydelse skal filteret ændres hver 150L eller 4 uger baseret på gennemsnitlig husstandsstørrelse 8 glas pr. Dag .

Kanden indeholder MAXTRA + -filteret med den unikke MicroFlow-teknologi, der er formuleret specielt til at give ekspertniveauer for filtrering til forskellige vandforhold rundt om i verden, herunder Australien. Den er lavet af aktivt kul fra naturlige kokosnødder, dets aktiverede carbonperler virker til at absorbere og låse væk klor og andre smags- og lugthæmmende stoffer, hvilket resulterer i friskere, renere vand. Derudover hjælper dets ionbytningsperler med at reducere metaller som bly og kobber samt sikre pålidelig beskyttelse mod kalkbygning. Klik her for at lære mere om fordelene ved MAXTRA + filter.

Pssst: MAXTRA patroners levetid afhænger utroligt meget af kvaliteten af det lokale vand, som f.eks. vandets hårdhed. Filteret kan filtrere helt op til 150 liter vand, men for at sikre optimal ydeevne bør du udskifte patronen ca. hver fjerde uge. Vi anbefaler du altid køber ekstra filtre med,  så du altid har et filter når det er tid til at skifte.

Yderligere information

Vægt 1.06 kg
Størrelse 27 × 16 × 28 cm