Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Bialetti NY Moka Induktion – 4 Koppers – Rød

kr. 299,00

4 på lager

Varenummer (SKU): 8006363029254 Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Bialetti NY Moka Induktion – 4 Koppers – Rød

Den nye 4-koppers Moka Induktion er en fantastisk, elegant og solid model fremstillet af markedslederen for kaffebryggere – Bialetti. Dens unikke egenskab er kroppen som er lavet af stål og aluminium, hvilket gør den velegnet til alle typer kogeplader, inklusive induktion. Den nye version er opdateret med hensyn til design, den har fået en tykkere kedelvæg og tilbyder nye farver. Moka Induction 4-koppers bruges til at brygge 4 kopper espresso ad gangen (ca. 40 ml hver). Den samlede kapacitet er 150 ml.

For at brygge ægte italiensk espresso behøver du bare denne kaffekande, god kaffe og et par minutters tid!

• Design:

Moka Induction er den elegante kombination af en klassisk kaffekande med et ekstravagant design. Ved at vælge denne kaffekande vælger du et godt værktøj til at lave kaffe med unik æstetik. Knappen og det ekstra håndtag i sort silikone giver behagelig håndtering og servering, når din kaffe er klar. Kaffebryggerens øverste tank er lavet af aluminium, og bundtanken er lavet af stål.

• Brug:

Bialetti Moka induktion er velegnet til gas-, el- og induktionskogeplader. Læg produktet på kogepladen, så håndtaget er uden for rækkevidde af varme.

Vask din kaffekande med hånden, uden rengøringsmidler. Den er Ikke opvaskemaskine sikker.

Vælg størrelse på din bialetti kaffebrygger ift. hvor meget du drikker, da du skal lave den angivede mængde som bryggeren er lavet til og som der er specificeret af producenten. Husk en kop er 50 ml, hvilket svare til lidt mindre end en dobbelts espresso, så hvis du vil lave til 2 store americano, så skal du eks. bruge en 4-koppers model.

• Hvordan fungerer moka?

Kaffemaskinen består af en topforseglet tank, et filter og en bundtank. Læg de malede kaffebønner i filteret, hæld vand i bundtanken (skal være under sikkerhedsventilniveauet) og tilslut alle elementerne. Sæt kaffekanden på komfuret og vent et par minutter. Det varme vand bevæger sig til den øverste tank, hvor det flyder gennem kaffen og er klar til at blive drukket. Din lækre og aromatiske espresso er klar!

Yderligere information

Vægt 1 kg