Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Bialetti Moka Induction i rød til 3 eller 6 kopper

DKK 289,00DKK 339,00

Bialetti Moka Induction er egnet til gas, el og induktionskogeplader.

Ryd
Varenummer (SKU): HAC Bialetti Induction 8006363007740 Kategori: Tags: , Producent:

Beskrivelse

Bialetti Moka Induction i rød til 3 eller 6 kopper

til 3 eller 6 kopper er en fantastisk, elegant og solid model fremstillet af markedsledende – Bialetti. Denne kombination af klassisk Moka kaffekande og moderne design vil gøre sig som en god gadget i hvert køkken. Denne model er velegnet til alle typer kogeplader, herunder induktion. Moka Induction 3 kopper bruges til at brygge 3 kopper espresso ad gangen (ca. 50ml hver).

Den samlede kapacitet er 150 ml eller 300 ml

•Bryg ægte italiensk espresso, du behøver bare denne kaffekande, god kaffe og et par minutter!

• Design: Moka Induction er den elegante kombination af en klassisk kaffekande med ekstravagant design. Med dit valg af denne kaffekande får du et godt værktøj til at lave kaffe med unik æstetik. Knap og ekstra håndtag af sort silikone giver komfortabel håndtering og betjening, når din kaffe er klar. Den øverste beholder af kaffekanden er aluminium, og bundtanken er lavet af stål.

• Brug: Bialetti Moka Induction er egnet til gas, el og induktionskogeplader. Sæt produktet på kogepladen, så håndtaget er uden for rækkevidde af varme. Vask din kaffekande med hånden, uden vaskemidler. Ikke opvaskemaskine sikker. Hvis du vælger kaffekandens størrelse, skal du huske på, at hver gang du skal forberede den mængde kaffe, der er angivet af fabrikanten.

• Hvordan virker moka? Kaffekanden består af en topforseglet tank, et filter og en bundtank. Put de malede kaffebønner i filteret, hæld vand i bunden af tanken under sikkerhedsventilniveauet og tilslut alle elementer. Sæt kaffekanden på komfuret og vent et par minutter. Varmt vand flytter til den øverste tank, der strømmer gennem kaffen. Din lækre og aromatiske espresso er klar!

 

Skal du bruge en lækker espresso hertil, så leverer vi den lige til dig, måned efter måned se mere her

Yderligere information

Vægt 1 kg
Antal kopper

3, 6