Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Bialetti Moka Express Sort 1, 3 eller 6 kopper

kr. 179,00kr. 289,00

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Bialetti Moka Express Sort 1, 3 eller 6 kopper

er en opdateret version af de fleste klassiske modeller lavet af Bialetti, verdens førende producent af kaffemaskiner. Dette er kaffekanden i sin oprindelige farve, der gjorde den italienske producent berømt i 1930’erne. Hidtil er det den mest populære moka-model i verden, da der indtil videre er produceret mere end 200 millioner potter. Bialetti Moka Express 1 eller 6 model bruges til at brygge 1, 3 eller 6 kopper espresso ad gangen.

Den samlede kapacitet er 50, 150 eller 300 ml.

For at forberede ægte italiensk espresso behøver du bare denne kaffekande, god kaffe og et par minutter!

• Design: Denne støbte aluminium kaffekande imponerer med dens kvalitet. Dens klassiske krop, uændret i årtier, i en ny farve vil gøre sig som et originalt element i hvert køkken. Knap og ekstra håndtag lavet af sort plast giver komfortabel håndtering og betjening, når din kaffe er klar. Lavet i Italien.

• Brug: Bialetti Moka Express er egnet til gas- eller elkomfurer. Sæt produktet på kogepladen, så håndtaget er uden for rækkevidde af varme. Vask din kaffekande med hånden, uden vaskemidler. Ikke opvaskemaskine sikkert. Hvis du vælger kaffemaskinens størrelse, skal du huske på, at hver gang du skal forberede den mængde kaffe, der er angivet af fabrikanten.

• Hvordan virker moka? Kaffemaskinen består af en topforseglet tank, et filter og en bundtank. Sæt malet kaffebønner i filteret, hæld vand i bunden af tanken under sikkerhedsventilniveauet og tilslut alle elementer. Sæt kaffekande på komfuret og vent et par minutter. Varmt vand flytter til den øverste tank, der strømmer gennem jorden bønner. Din lækre og aromatiske espresso er klar.

Vælg mellem de 3 størrelser 1, 3 eller 6 kopper.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal kopper

1, 3, 6