Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Bialetti Moka Express Espressokande – 18 koppers

kr. 559,00

Bialetti Moka Express 12 koppers model bruges til at brygge 12 kopper espresso ad gangen.

4 på lager

Varenummer (SKU): 8006363011679 Kategori: Tags: , , Producent:

Beskrivelse

Bialetti Moka Express Espressokande – 18 koppers

Moka Express fra Bialetti er den mest klassiske model fremstillet af Bialetti, verdens førende producent af kaffemaskiner. Dette er kaffekanden, der gjorde den italienske producent berømt i 1930’erne. Hidtil er det den mest populære moka-model i verden, da der indtil videre er produceret mere end 200 millioner kander. Bialetti Moka Express 18 koppers model bruges til at brygge 18 kopper espresso ad gangen.

Den samlede kapacitet er 900 ml.

Størrelse: 24 cm høj

For at forberede ægte italiensk espresso behøver du bare denne kaffebrygger, god kaffe og et par minutter!

• Design:

Denne støbte aluminium kaffekande imponerer med dens kvalitet. Den klassiske krop, uændret i årtier, vil være et originalt element i hvert et køkken. Knappen og det ekstra håndtag er lavet af sort plast og giver komfortabel håndtering og betjening, når din kaffe er klar. Kanden er produceret i Italien.

• Brug:

Bialetti Moka Express er egnet til gas- eller elkomfurer (ikke induktion). Sæt produktet på kogepladen, så håndtaget er uden for rækkevidde af varmen. Vask din kaffekande med hånden, uden vaskemidler. Ikke opvaskemaskine egnet. Når du vælger kaffebryggerens størrelse, skal du huske på, at du hver gang du skal tilberede den mængde kaffe, der er angivet af fabrikanten.

• Hvordan virker moka?

Kaffemaskinen består af en top-forseglet tank, et filter og en bundtank Læg de formalede kaffebønner i filteret, hæld vand i bunden af ​​tanken under sikkerhedsventilniveauet og saml alle elementer. Sæt kaffekanden på komfuret og vent et par minutter. Det varme vand flytter sig til den øverste tank, der strømmer gennem bønnerne.

Din lækre og aromatiske espresso er klar!

Og skal du have en Espresso til, så finder du den lige her.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 10 × 20 cm