Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Bialetti Mini Express 2 kops Orange + 2 kopper

DKK 269,00

3 på lager

Varenummer (SKU): 7304 Kategori: Tags: , Producent:

Beskrivelse

Moka med stil

Bialetti Mini Express fungerer nøjagtigt på samme måde som klassiske Moka Express. Det giver dog mulighed for at brygge din kaffe i den ekstraordinære stil. Den øverste del indeholder ikke en typisk tank, den blev erstattet af en speciel platform, hvor kopperne placeres direkte. Model Bialetti Mini Express 2tz-model bruges til at brygge 2 kopper espresso ad gangen. .

 

For at forberede ægte italiensk espresso skal du bare bruge denne kaffekande, god kaffe og et par minutter!

• Brug:

Bialetti Moka Express er velegnet til gas- eller elektriske kogeplader. Vask din kaffekande med hånden uden rengøringsmidler. Ikke opvaskemaskine.

• Hvordan fungerer moka?

Kaffemaskinen består af en topplatform, et filter og en bundtank. Læg malede kaffebønner i filteret, hæld vand i bundtanken under sikkerhedsventilniveauet og tilslut alle elementerne. Sæt kaffekanden på komfuret og vent et par minutter. Varmt vand bevæger sig til kopperne på platformen og strømmer gennem de malede bønner. Din lækre og aromatiske espresso er klar!