Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Bialetti Brikka Induktion – 4-koppers Moka-pot

kr. 499,00

1 på lager

Varenummer (SKU): 0007317 Kategori: Tags: , , , , Producent:

Beskrivelse

Bialetti Brikka Induktion – 4-koppers Moka-pot

Brikka Induktion er en aluminium kaffekande med et specielt system, som giver dig mulighed for at opnå vidunderlig konsistens af kaffe på en induktionsplade (eller andre komfurer). En speciel ventil gør det umuligt at lave crema med en almindelig kaffekande. Brikka Induktion bruges til at brygge 4 kopper espresso ad gangen (ca. 170 ml ialt). Den samlede kapacitet er 180ml.

For at tilberede ægte italiensk espresso skal du bare bruge denne kaffekande, god kaffe og et par minutter.

• Design: Denne kaffekande i støbt aluminium imponerer med sin kvalitet. Klassisk design og sort plastik håndtag og knop.

• Anvendelse: Bialetti Brikka er velegnet til alle typer komfurer, inkl. induktion, gas- eller elektriske kogeplader. Sæt produktet på kogepladen, så håndtaget er uden for varmes rækkevidde. Vask din kaffekande i hånden uden rengøringsmidler. Tåler ikke opvaskemaskine. Når du vælger størrelsen på din kaffemaskine, skal du huske på, at hver gang du skal tilberede den mængde kaffe, der er angivet af producenten.

• Hvordan fungerer en moka? Kaffemaskinen består af en topforseglet tank, et filter og en bundtank. Kom malede kaffebønner i filteret, hæld vand i bundtanken under sikkerhedsventilniveauet og tilslut alle elementer. Sæt kaffekanden på komfuret og vent et par minutter. Varmt vand bevæger sig til den øverste tank og strømmer gennem de formalede bønner. Din lækre og aromatiske espresso er klar!

Producent: Bialetti.

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bialetti Brikka Induktion – 4-koppers Moka-pot”