Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Barista Space – Manuel Kaffe håndkværn – Sølv

DKK 749,00

Den manuelle kaffekværn fra Barista Space er praktisk, har en stabil stålbearbejdning og tilbyder justering af formalingsgraderne, så du kan male kaffe til forskellige brygningsmetoder. Det er et godt valg for både begyndere og avancerede baristaer, der værdsætter udstyr der både er iøjnefaldende, af høj kvalitet og til en fornuftig pris.

1 på lager

Varenummer (SKU): BSHG-S Kategori: Tags: , , , , Producent:

Beskrivelse

Barista Space – Manuel Kaffe håndkværn – Sølv

Top-kvalitet, flot design og gennemtænkte detaljer, det er Barista Space.

Kværnens krop og og kaffebeholderen er lavet af aluminium, hvilket gør kværnen stabil og holdbar. Bønnebeholderen rummer op til 18 gram bønner, som eks. er nok til en stor portion drip-kaffe. Den nederste beholder er skruet fast på den øverste del, så den forbliver sikkert på plads under formalingen. Et bredt gummibånd rundt om kroppen understøtter grebet, og håndtaget er flot lavet med en knop af træ.

Kværnens hjerte, dens kværn med en akse, er lavet af højkvalitets rustfrit stål. Kværnen er stabil og giver større formalings præcision end eks. en keramisk kværn. Kværnen er udstyret med forskellige formalings grader, som gør at du kan formale til hvilken som helst slags kaffe f.eks. moka-pot, french press eller en hvilken som helst pour-over brygningsmetode. Størrelsen på kaffekornene under formalingen justeres med en knap placeret under kværnen. Skift af “grind-size” foregår gradvist, og der er tilføjet en numerisk skala for brugervenlighed. Det er super simpelt, og det drejer sig om sekunder at dreje på knappen til ny indstilling.

Denne model findes også i en flot mat sort udgave her

Pssssst: Aeropress verdensmesteren i 2019 bruger denne model i since konkurrencer.

Producent: Barista Space

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 5 × 12 cm