Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Barista Space – Manuel Kaffe håndkværn – Pink

kr. 749,00

Barista Space manuel kaffekværnen er praktisk, har en stabil stålbearbejdning og tilbyder justering af formalingsgrader, så du kan male kaffe til forskellige brygningsmetoder. Det er et godt valg for både begyndere og avancerede baristaer, der værdsætter udstyr der både er iøjnefaldende, af høj kvalitet og til en fornuftig pris.

1 på lager

Varenummer (SKU): BSHG-P Kategori: Tags: , , , , Producent:

Beskrivelse

Barista Space – Manuel Kaffe håndkværn – Pink

Top-kvalitet, flot design og gennemtænkte detaljer, det er Barista Space.

Kværnens krop og og kaffebeholderen er lavet af aluminium, hvilket gør kværnen stabil og holdbar. Bønnebeholderen rummer op til 18 gram bønner, som eks. er nok til en stor portion drip-kaffe. Den nederste beholder er skruet fast på den øverste del, så den forbliver sikkert på plads under formalingen. Et bredt gummibånd rundt om kroppen understøtter grebet, og håndtaget er flot lavet med en knop af træ.

Kværnens hjerte, dens kværn med en akse, er lavet af højkvalitets rustfrit stål. Kværnen er stabil og giver større formalings præcision end eks. en keramisk kværn. Kværnen er udstyret med forskellige formalings grader, som gør at du kan formale til hvilken som helst slags kaffe f.eks. moka-pot, french press eller en hvilken som helst pour-over brygningsmetode. Størrelsen på kaffekornene under formalingen justeres med en knap placeret under kværnen. Skift af “grind-size” foregår gradvist, og der er tilføjet en numerisk skala for brugervenlighed. Det er super simpelt, og det drejer sig om sekunder at dreje på knappen til ny indstilling.

Pssssst: Aeropress verdensmesteren i 2019 brugte denne model i since konkurrencer.

Producent: Barista Space

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 5 × 12 cm