Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Barista Space Funnel/doserings-tragt 58 mm med magnet

kr. 199,00kr. 219,00

Varenummer (SKU): BSTAFUN58 Kategorier: , Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Barista Space Funnel/doserings-tragt 58 mm med magnet

Kender du det når du grinder ned i dit portafilter og det nærmest vælter ud over siderne med formalet kaffe? Det ligger alle steder bagefter… Ved hjælp af vores smarte funnel fra Barista Space, så eliminerer du nærmest alt spild og rengøring bagefter, når du bruger denne. Den rigtige mængde kaffe kommer i portafilteret og ikke på bordet, du har mindre rengøring og arbejdsprocessen bliver så meget nemmere.

Undersiden er påført 10 små smarte magneter, så doserings-tragten ikke glider rundt på dit portafilter og heller ej kan falde af, den sidder faktisk så godt fast at du kan vende det rundt uden det falder af.

Den kompakte form tillader brugen på mange forskellige kværne fra forskellige producenter, sørg dog for at du har et øvre frirum på minimum 15mm mellem kværnudgangen og portafilteret, hvis du vil male direkte fra kværnen ned igennem funnel-tragten og i portafilteret.

Materiale: Aluminium – Tåler opvaskemaskine, men bør blot tørres af i hånden med en våd klud, da aluminium kan blive mat og plettet ved opvask i maskine.

Specifikationer:

Vægt: 90 gram
Producent: Barista Space

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Vælg Farve

Alu Grå, Titan Grå