Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Barista Space – Digital Kaffevægt – USB & Batteri

kr. 389,00

3 på lager

Varenummer (SKU): BSP3KGS Kategorier: , Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Barista Space – Digital Kaffevægt – USB & Batteri

Barista Space-vægten giver dig mulighed for at måle dosis af kaffebønner samt kontrollere mængden af ​​vand, der hældes under brygning. Det er præcist, let at betjene, udstyret med en timer og dimensioneret til at passe til portafilteret og det meste af tilbehør til alternativ kaffebrygging. Disse funktioner gør enheden til et godt valg for både en begynderkaffeentusiast og den krævende barista.

Vægten betjenes med kun to knapper, hvilket gør den nem at bruge. Den første er til nulstilling og udskiftning af enheder (gram og ounce), mens den anden er til timeren. Hvis du sætter pris på enkelhed, mens du har de nødvendige funktioner, vil den imødekomme dine forventninger. Skærmen er baggrundsbelyst og let at læse.

Enheden tilbyder en bred vifte af funtioner og præcision, du kan veje op til 3 kg med en nøjagtighed på 0,1 gram. Den indbyggede timer giver dig mulighed for at styre tiden uanset hvilken kaffebrygningsmetode du vælger. En stor platform (13,5 cm brugsflade – Længde: 20 cm x bredde 14,5 cm x højde 2.9 cm) passer til enten et portafilter eller tilbehør til opsamling.

Enheden får strøm fra tre AAA-batterier (medfølger ikke) eller via et USB-kabel (medfølger).

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 20 × 14,5 × 2,9 cm