Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Barista Space Bundløst/bottomless Portafilter 54 mm til Sage – Valnød

DKK 699,00

16 på lager

Varenummer (SKU): BS5354PTWO Kategorier: , Tags: , , , Producent:

Beskrivelse

Barista Space Bundløst/bottomless Portafilter 54 mm til Sage – Valnød

Dette 54 mm bundløse portafilter (også kaldet Naked portafilter) er designet til at passe til bl.a. Sage Barista Express, Sage Barista Pro, Sage Barista Touch, Sage Bambino Plus, Sage Infuser og Sage Duo-Temp Pro.

Det bundløse portafilter fra Barista Space er lavet af rustfrit stål 304, med valnødde træ (håndtaget)

Bundløse (aka naked) portafiltre er et vigtigt redskab til at identificere og rette ekstrations-problemer med, som der ikke kan ses med et standard portafilter med udløbs haner. Problemer med eks. under- eller overdosering, under/over-ekstration, inkonsekvent eller forkert formaling, ujævnt tampetryk eller ujævnt fordelt kaffe, kan alt sammen forårsage forkert output på din kaffe – Så udover at det ser virkeligt flot ud, når den er lavet rigtigt, så er det også et gedigent hjælpemiddel.

Et af de mest almindelige synlige tegn på, at du oplever ekstraktions-problemer, er gennem channelling (eller spurting), som ikke kan ses med et standard portafilter med udløbs-haner/tud. Eksponeringen af bunden af ​​din portafilterkurv giver dig mulighed for at se disse ekstraktions problemer direkte, hvilket giver mulighed for at diagnosticere og forbedre kvaliteten af ​​dine skud.

BEMÆRK: Kanalisering (channelling) og spurting/sprøjteri og dertilhørende griseri i dit køkken/på din espressomaskine, er helt almindeligt og er noget du med tiden vil lære at undgå. Det er ikke en fejl i selve portafilteret, men i stedet fortæller din kaffe dig, at der er plads til forbedringer i din forberedelses proces (indstilling af formaling, tamping, distributionen af din kaffe osv.).

  • Producent: Barista Space

OBS: Der medfølger ikke en filterskål.

Yderligere information

Vægt 0.5 kg