Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Barista & Co – Core Coffee Press – Stempelkande Kobber – 3 kopper

DKK 269,00

En moderne klassiker. Træd ind i det kendte for dem, der elsker den fløjlsagtige struktur af french press kaffe.

3 på lager

Varenummer (SKU): bc048-022 Kategori: Tags: , , , , Producent:

Beskrivelse

Barista & Co – Core Coffee Press – Stempelkande Kobber – 3 kopper

Core Coffee Press er lavet af rustfrit stål og borosilikatglas og er valget for dem, der er på udkig efter en enkelt serverings kaffemaskine, der tilmed er fri for plastik. Fantastisk både til at brygge varm kaffe og tilberede koldt brygge.

Specifikationer:
  • Kapacitet: 350 ml / 3 kopper
  • Fremstillet af borosilikatglas og rustfrit stål.
  • Det genanvendelige filter i rustfrit stål sikrer en tyk og fløjlsagtig kaffe.
  • Kan bruges som mælkeskummer.
  • Ergonomisk håndtag
  • Nem at rengøre – glasset (som kan tages ud af stålrammen) tåler opvaskemaskine, stålrammen anbefales at blive vasket i hånden.
Barista tips & bryggemetode:

Tip: Når du først har tilsat 15 g kværnet kaffe, skal du kun tilsætte 45 g / 45 ml kogende vand og lade det stå i 30 sekunder. Denne proces kaldes ‘blooming’ og tillader kaffen at frigive CO². Denne proces giver et bedre aromatisk bryg. Derefter tilsættes det resterende vand.

Som en hurtig guide tilsættes varmt vand på linje med toppen af ​​metalbasen, der er omkring 45 ml.

Brygningsmetode:
  1. Fjern låget og filteret, og fyld glasbægeret halvt med varmt vand for at varme bægeret op, lad det stå i 45 sekunder.
  2. Tøm vandet, og tilsæt den ønskede mængde grovmalet kaffe. Vi anbefaler 15 g kaffe til 250 g (250 ml) vand.
  3. Hæld 95 grader varmt vand (ideelt er filtreret vand), så det bare dækker kaffen og derefter omrøres.
  4. Fyld op med det resterende vand til den maksimale fyldelinje eller det ønskede vandniveau, og rør derefter godt.
  5. Læg ikke låget og filteret på, men lad kaffen brygge i 4 minutter, brug efter 4 minutter bagsiden af ​​din ske til at bryde skorpen af ​​kaffen ved at skubbe den ned, bryg i yderligere 2 minutter.
  6. Fjern din skorpe af kaffen på toppen ved hjælp af din ske og læg den i skraldespanden eller komposten, læg låget og filteret på toppen af ​​bægerglasset, og lad det stå i yderligere 1 minut.
  7. Tryk langsomt knappen ned, men kun 1/3 ned og stop, du vil ikke gå helt ned.
  8. Tag stempelkanden op og hæld langsomt. Det er meget vigtigt at hælde langsomt, da kaffegrumsen skal forblive i bunden. Hældningen skal være på ca. 15-25 sekunder. Hæld ikke ud over den vandrette vinkel, så kaffegrumsen forbliver i glasset.
  9. Nyd en renere kaffe.