Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Webshop

Anaerobisk Fermenteret Specialty kaffe #3 – Alexandre Emerich – Limited Edition 2022

kr. 129,00kr. 499,00

Hele Bønner – Fermenteret – 100% Arabica

Varenummer (SKU): HACSKUCP56CH Kategori: Tags: , , , , Producent:

Beskrivelse

Anaerobisk Fermenteret Specialty kaffe #3 – Alexandre Emerich – Limited Edition 2022

Har du prøvet fermenteret kaffe? Det er SÅ godt og en helt unik kaffeoplevelse! I skal smage en Anaerobisk Fermenteret kaffe fra Alexander Emerich, den nye 2022 #3 edition (21/22 høst), med noter af Grønne Frugter, Kiwi og Eksotisk frugter, lavet på en honey processed kaffe – der er meget blød og frugtig – Det er en kaffe, som skal smages, opleves og nydes, da den er ”one-of-a-kind”.

Kaffebranchen udvikler sig hele tiden og innovative kaffeproducenter som Emerich, eksperimenterer med anaerobisk forarbejdning, hvor kaffe gæres uden ilt. Denne særskilte proces resulterer i sjældne og eksotiske smage, uden at to smager ens.

Selvom anaerobisk fermentering er relativ ny, har fermentering – hvor ilt er inkluderet i processen – været en almindelig praksis i mange år. Fermenteringen af kaffen begynder faktisk allerede så snart en kaffe er plukket på grund af tilstedeværelsen af ​​vand, sukker, bakterier og gær. Sukker og syrer i kaffens slimhinder omdannes derefter til forskellige syrer, CO2, ethyl-alkohol og andre ledere Bønnerne vil gære noget forskelligt, afhængigt af om de er washed, naturals eller honey processed, hvilket fører til en række forskellige smage.

Sammenlignet med almindelig fermentering, så producerer anaerobisk fermentering forskellige syrer, som eks. mælkesyrer, der giver slutproduktet en unik og slående smag. Under processen opstår der anaerobiskede  stoffer i de forseglede tanke, der er under tryk fra CO2-ophobningen, hvorefter det resterende tryk og ilt slippes ud ved hjælp af frigørelses-ventiler. Det yderligere tryk tvinger dermed saft og sukker ind i bønnerne. Kaffen tørres derefter i dens hinde (når det er en honey process) og ristes derefter som en meget lys rist for at bibeholde alle de spændende smagsnoter! 

Proces:
  • Honey
Beskrivelse:
  • Velegnet til Filter/Drip/Pour-Over/Aeropress/French Press & Fuldautomatiske Maskiner
Indhold:
  • 100% Arabica  – Hele bønner (Direct-Trade)
    • Hvorfor kan du ikke få det formalet hos os? Din kaffe begynder allerede 30 min efter at den er blevet formalet at miste sin smag, primært fordi den oxiderer (Vi anbefaler du brygger den inden 15 min efter du har formalet den!) Derfor skal gode specialty kaffebønner være frisk formalet, så du får den bedste oplevelse og mest muligt ud af den. Vi anbefaler derfor at du køber en kaffeværn og oplever den store forskel (og den dejlige duft), du finder et bredt udvalg her fra Kr. 399,-.
  • Mængde: 220 Gram – 2 kg

Risteprofil:

  • Light (Slow-Roasted)

Cupping Score (SCA):

  • 88,8

Smagsnoter:

  • Grønne Frugter, Kiwi og Eksotisk frugter

Yderligere information

Vægt 0,220 kg
Vælg Gram

220 gram, 1 kg, 2 kg

Du kunne også være interesseret i...