Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

November kaffen 2018 fra Theodoro Stein

November kaffen 2018 fra Theodoro Stein

November kaffen 2018 fra Theodoro Stein

Eksotisk kaffe – Novemberkaffen 2018

Kaffen i november er eksotisk – i ordets bedste betydning. For det første fordi det er af en kvalitet, der ikke er særlig kendt for offentligheden, kaldet catimor. Dernæst fordi dens producent, Theodoro Stein er efterkommer af pommeranerne: et tysk folk med oprindelse i Pommern, en region ved Østersøen mellem det nuværende Tyskland og Polen.

Stedet Grod Stein ligger i Vila Pontões, et distrikt i Afonso Cláudio kommunen, i staten Espirito Santo. Ejendommen ligger i 800 meters højde. Udover catimoren arbejder Theodor også med rød og gul catuaí. I en alder af 43 år har han arbejdet med kaffe, siden han var 10 år gammel. Men det var først efter 2014, han begyndte at investere i at dyrke specialty bønner.

”At arbejde med kaffe er svært, fordi arbejdskraften ikke er billig, og gødning er dyrt. Så vi ønskede at tilføre værdi til vores produkt og investere i teknologi, hygiejne og kvalitet”, siger Theodoro.

En god ting

Det gamle hus, som han boede i blev lavet om til en lade, hvor Theodoro i dag lagrer sine grønne bønner, klar til at blive sendt rundt i hele landet. Sammen med Grod Stein, har vvi algt at forkæle jer, med en markant anderledes og sjælden kaffe, med noter af mælkechokolade og abrikos og det er en god ting! Det er Theodoro selv, der forsikrer om kvaliteten:

”Denne bønne er meget speciel, catimor er ikke en bønnesort i støder på hver dag og den er dyrket med hengivenhed. Vi opfatter kaffe som en meget værdifuld fødevare, som er en del af brasilianernes dagligdag.”

Guter Kaffee – Las es euch schmecken, slutter Theodoro! Eller rettere, god kaffe, nyd den – Så er det vist tid til at Have A Coffee.