Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

Marts kaffen 2019 - fra Carlos Roberto Altoé

Marts kaffen 2019 – fra Carlos Roberto Altoé

Marts kaffen 2019 – fra Carlos Roberto Altoé

En kaffe der fortjener et gensyn.

Vi skal helt tilbage til december 2014, da vi udvalgte den allerførste kaffe i vores kaffeklub, at vi valgte Carlos Altoé’s kaffe til vores abonnenter.

Fra samme område får vi nu kaffen med andre noter og karakteristika. Det er resultatet af et konstant udviklingsarbejde fra vores gode ven og nabo til Have A Coffee, Carlos Altoé.

De, der kender ham, vil også kunne nikke genkendende til deres bestræbelser, som de startede med i 2002, hvor de begyndte med at producere specialty kaffe for at tilføre kaffen en større værdi. Farmen havde allerede den rigtige placering med den nødvendige højde, klima og jord, så nu skulle der blot udvikles på kaffen.

Altoé familien er en italienske immigrantfamilie, som siden deres ankomst den 17. januar 1880, har været pionerer indenfor kaffedyrkningen i Caxixe Quente dalen. Siden dengang har de efterfølgende generationer haft fokus på kaffekulturen og udviklingen heraf med en professionalisme, som har garanteret den færdige kaffes kvalitet. En kvalitet som har brug for masser af omsorg og investeringer for at blive til en specialty kaffe.

Månedens kaffe blev høstet i 2018, da klimaet blev vurderet til at være ideelt og med et signifikant nedbørsindeks, som bidrog til, at høsten var i stand til at absorbere næringsstofferne godt. Det betød, at blomstringen var ensartet og modningen af bønnerne dermed meget homogen. Modningen gik hurtigere end normalt, men overraskede med, at frugterne opnåde søde noter og en forfriskende drik.

Vi (Janus & Mark fra Have A Coffee) var på besøg hos Carlos Altoé i Brasilien, december 2018 og der tog vi meget hurtigt en beslutning om at det var på tide med et smagsmæssigt gensyn af hans fantastiske kaffe.

Da vi prøvesmagte månedens kaffe på Altoé’s ejendom, var vi meget glade for at se vores ven riste sin egen kaffe og servere den i overensstemmelse med bedste barista praksis på en pour-over fra Hario. Kaffen fik os til at føle det som om vi havde ferskner i munden og alt det, som vi påskønner, i en god kop kaffe. I kan glæde jer – God fornøjelse.