Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

Marts 2016 – Pedro Paste

Marts måneds kaffe er en 89 points Cup of Excellence og kommer fra en af de absolut bedste (hvis ikke den bedste) mikro-plantage i Vargem Alta området i E.S., Brasilien, fra producenten Pedro Paste. Pedro er yderst kendt for sit utrolige arbejde med arabica varianten ”Rød Catuai”.

Vi valgte igen at medium mørk riste kaffen Pga. den overvældende feedback vores Februar kaffe, Månedens kaffe har noter af karamel, Sirup, Jasmin og Gule bær.

Denne måned vil vi forklare lidt mere om varianten end producenten, da det er en lidt atypisk, men meget smuk arabica variant. Catuai betyder “meget god” og dette er så sandelig også tilfældet her. Catuai kaffeplanten er meget lille af størrelse og det letter både håndteringen og høsten for plantagen, da man så har et lavere tab ved ”rust angreb”, som er en ret almindelig svamp i arabica kaffeplanter. Smagen af Catuai er en let og ”rund” fornemmelse af kaffe, med et medium syreindhold.

Catuai 44

Pedro planter kun i de højere luftlag (900-1100 meter højde), som giver kaffebønnerne en mere intens og naturlig sødme, da de bedre absorberer luftens kondens under dens modningsproces. Dette gør også at hans kaffe, som en af de få, kan drikkes uden sukker og stadig behage de ”sødeste ganer”. Catuai varianten har to sorter af bær, gule og røde, og begge er med i vores Marts kaffe fra Pedro Paste for at gøre det ekstra spændende.

Vil du også have din egen kvalitetskaffe leveret direkte til døren hver måned? Så klik her.
Vargem Alta