Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Kaffe til erhverv

Kaffe til erhverv

Vil du gerne kunne servere lækker kaffe, der giver møderne et personligt og eksklusivt touch? Fortjener dine kolleger og ansatte en kaffeordning, hvor kvalitet, passion og bæredygtighed er i højsædet? Eller vil du bare prøve noget nyt og spændende til de hyggelige kaffepauser i kontorfællesskabet?

Uanset hvad dine ønsker er, og hvilken type virksomhed, der er tale om, har vi helt sikkert kaffen til jer. Hos Have A Coffee er vi specialister i at levere eksklusiv kaffe til erhverv og kontorer i næsten alle brancher og sektorer. Vi samarbejder med jer hele vejen og finder den rette løsning, der er skræddersyet til netop jeres virksomhed og jeres smag.

Til alle virksomheder og alle lejligheder

Der drikkes meget kaffe i Danmark, både derhjemme i privatregi og i professionelle og erhvervsmæssige sammenhænge. Men kaffekulturen har også international appel, og der er så godt som ingen små eller store virksomheder eller institutioner, der ikke kan have glæde af kaffe af høj kvalitet.

På arbejdspladserne og i erhvervslivet har kaffen stor betydning både indadtil og udadtil. Hvad end I er en produktions- eller servicevirksomhed med faste timer og pauser, eller I arbejder i et åbent og kreativt kontorfællesskab, er kaffen helt sikkert et positivt element, som giver energi og styrker fællesskaberne.

Ligesom i privaten er kaffen i erhvervet en rigtig god ting at kunne servere for gæster og besøgende. Foruden frugt og læskedrikke er det langt de fleste steder en integreret del af mødekulturen. Og hvis der er besøg fra kunder eller samarbejdspartnere, er god og eksklusiv kaffe noget, der bliver sat pris på og lagt mærke til. Det kan ikke undgå at give besked om, at I også værdsætter kvalitet og kan tilbyde det. I kan også mærke kaffen med jeres helt unikke brand.

Få 3 kg. kaffe

Bliv ny erhvervskunde hos Have A Coffee og få 3 kg kaffe uden beregning.
Forudsætter en fast aftale med Have A Coffee.

Kontakt for nærmere vilkår

Kontakt Janus på +45 20604544 – [email protected]
Vi er altid klar til at hjælpe dig videre med den helt rette løsning.

Følger den bæredygtige linje

Langt de fleste virksomheder og institutioner arbejder med et eller flere mål for den bæredygtige udvikling. Og det gælder ofte for både selve produktionen og i virksomhedens øvrige drift og husholdning. Have A Coffee er ingen undtagelse, og det afspejler den kaffe, vi leverer til erhvervene naturligvis også.

Vi støtter de små og kvalitetsbevidste producenter i kaffeerhvervene. Vi har gjort vores forarbejde, og vi finder kaffebønnerne fra særligt udvalgte brasilianske plantager, hvor både dyrkningen og arbejdsforholdene lever op til høje standarter for kvalitet og bæredygtighed.

Tilpasning til jeres virksomhed

At vælge den rette kaffe-løsning til et kontor eller en virksomhed er en kombination af smag, behov, praktisk funktionalitet og økonomi. Der kan også være ekstra værdi at hente på branding-siden. Når Have A Coffee leverer kaffe til erhverv og virksomheder, har vi øje for alle de relevante perspektiver, og sammen med jer kan vi finde netop den type af leveringer og det udstyr, der giver mening og fungerer.

Hvis i allerede har køkken eller barområde med kaffemaskiner og kaffestel, kan det være, at I bare vil opgradere selve kaffen og prøve vores udsøgte brasilianske roasts. Måske leder du efter en lille og simpel kaffemaskine til hjemmekontoret? Eller måske kan vi hjælpe jer med at sætte hele forsyningen og kaffeordningen op? Mulighederne er mange, og du er altid velkommen til at kontakte os høre mere.

Udover selve kaffen kan vi også levere et stort udvalg af udstyr, tilbehør og maskiner til kaffebrygning og servering. Vi kan sammen finde netop det, der er relevant for jer. Du kan også blive inspireret og se på udvalget i vores webshop, hvor du både finder kopper, to-go krus og kaffemaskiner til erhverv.

Løbende service og rådgivning

Have A Coffee kan være garanten for den gode kaffe i hele virksomheden. Det gælder uanset om vi bare leverer en forsyning af gode og velristede bønner, eller om I tegner et abonnement med faste månedlige leveringer.

At levere god kaffe til erhvervet er et samarbejde mellem to virksomheder, hvor kvalitet og passion er i højsædet, og vi sætter en ære i at være med hele vejen. Derfor er vi også klar til at hjælpe med alt fra ændringer i abonnementet til nye smagsforslag eller eftersyn af kaffemaskinerne. I kan altid ringe til os på nummeret her på siden eller besøge en af vores cafeer i Danmark, Italien eller Tyskland. Vi glæder os til at kunne byde på god og velsmagende kaffe.

Vælg den løsning der passer til jeres virksomhed

Kaffebønner
Hjemmekontor
Kaffemaskiner
Abonnement