Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

Espresso Tonic – Slip boblerne løs!

Lad os slå det fast en gang for alle, tonic er ikke kun til gin længere…

Prøv en boblende espresso tonic og du vil tænke “Koffein….boblende, yummiiii… Det er på tide, du og jeg mødtes.”

Og ganske rigtigt, vi taler om tonicvand, den nyeste ingrediens til at dukke op i trendy espresso drikke. Rynker du lidt på næsen?Efter du har smagt en, så sværger vi på at du vil tænke “Hvor har den her kaffedrik været hele mit liv?”

Espresso tonic er ikke “nyt, nyt, nyt”, men det er ikke rigtigt kommet til norden endnu. I udlandet, på hippe og trendy kaffebarer, kan du også find dem under navnet “caffe tonic” eller “sort tonic”. De er fast inventar på menuerne i trendsættende byer som Tokyo, Toronto, Melbourne, Stockholm, Helsinki og Berlin.

Konceptet er egentlig så simpelt som det lyder: Et langt skud af espresso som hældes over et brusende glas tonicvand med isterninger. Men resultatet er faktisk en ret overraskende og  kompliceret sød og citrus-agtig drik, som både er cremet og sprudlende og med helt vanvittige nuancer. Bare et billede af den får dig helt i Instagram mode – derfor har vi også lavet en på video af hvordan vi tilbereder vores, på en SAGE The Oracle maskine, som du kan savle lidt over.

Tørstig? Ok ok ok – Sådan laver du din første Espresso Tonic drink…

Men først skal du lige vide at ligesom Kaffe ikke bare er Kaffe, så er Tonic heller ikke bare Tonic, så brug en god en af slagsen… Vi måtte igennem 8 forskellige slags inden vi hver fandt den som vi syntes smagte bedst og bedst egnet blev “Fever-Tree Tonic”, men det er jo så vores smag, din kan være anderledes.

Se vores udvalg af espresso her:

Opskrift:
– Start med 180 ml tonic og en 6-7 isterninger i et 220-240 ml glas og vent til den har sydet af
– Bryg derefter en manuel espresso, typisk 6-12 ml og hæld den over stille og roligt da den ellers bobler over
– Eller bryg den direkte under en espresso maskine, som vi gør det foroven.
– Rør den rundt stille og roligt uden at ødelægge alle boblerne
– TIP: Personligt er vi vilde med en ristretto oven i, men det er jo smag og behag hvor stærk man gerne vil have den.

Det er det, simpelt ikke? Brug den om morgen til at komme i det der boblende humør, man bliver helt frisk og glad i låget af en Espresso Tonic og det er vel ikke det værste en mandag morgen.