Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

Nelson Brioschi

Juni kaffen 2016 – Nelson Brioschi

Nelson Brioschi

JUNI bød på SOL & SOMMER i Danmark og månedens kaffe kom faktisk med en del mere end bare flere solstråler fra Samba-landet Brasilien. Månedens kaffebonde er faktisk er en hel kaffebonde familie og de er alle Italienere (nærmere betegnet Sicilianere), som har taget den Italienske kaffedyrknings kunst med til Brasilien for dyrke den sjældne Catuai 81 variant (rød og kompakt Arabica variant). Plantagen hedder Brioschi, som også er familiens efternavn, der består af faren Nelson Brioschi, som er 3 generations kaffe-bonde og varetages udelukkende af de øvrige familiemedlemmer, Suely (Mor), Cristiano (Søn), Cleison (Datter) og Clovis (Yngste søn)

Vi var på besøg hos Fam. Brioschi, der modtog os i deres have, hvor vi fik en hyggelig snak om; dem som producent og os som kaffe jægere. De er utroligt glade for den måde vi handler med dem på (Direct Trade til Fair Trade priser) hvor den ekstra fortjeneste for dem er med til at sørge for ordentlig organisk pleje af jorden, at kunne vedligeholde de italienske kaffe traditioner og rengøring af planterne mens de vokser, som jo både er en klar fordel for smagen af kaffen og for jer som kunder.

Nelson Brioschi’s kaffe har fået 86 points ”Cup of Excellence” og har noter af Abrikos, Papaya og Karamel, med sub-noter som honning og citrongræs. Bemærk venligst at vi er gået over til en 1-10 skala med 0,25 intervaller, for bedre at kunne berette om indholds-vurderingen af vores kaffe, så her er denne måneds tal: Syre 8,25 – Krop 7,75 – Sødme 10,0

Prøv hans kaffe her, ved at melde dig ind i kaffeklubben.