Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Kaffe Business Kampagne til Erhverv, butikker og selvstændige

Velkommen til Have A Coffee & 15% intro rabat.

Drikker i kaffe på jeres arbejdsplads? Selvfølgelig gør i det…men drikker i god kaffe? 🙂

Læs om hvad Have A Coffee kan tilbyde din/jeres arbejdsplads. Vi er så sikre på at i bliver begejstret for vores kaffe, at alle nye erhvervskunder får hele 15% rabat på den første ordre og gratis fragt!

Vores betingelser for at opnå 15% rabat er:

  • Din bestilling er på minimum 6 kg
  • Vælg mellem vores House Blend, Espresso Blend eller Månedens kaffe (læs om denne måneds kaffe her)
  • Alt poser er pakket i 1 kg poser med ventil.
  • Leveringsadresse skal være i Danmark (Gratis levering af den første forsendelse).
  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder hos Have A Coffee og er kun gældende for den første ordre/levering.
  • Bestilling og modtagelse af første ordre skal være inden den 31. december 2018.

Priser? Det kommer an på valget af kaffe typen, kaffen mængden i bruger og om i skal bruge tilbehør til. Så lad os give dig/jer et godt tilbud

Hvorgør du/i?

  • Send e-mail til [email protected] med den relevante information (Firmanavn, adresse, kontaktperson, telefon, e-mail, CVR. nr osv.) eller ring til os på +45 7199 1972 – Så laver vi et tilbud og en pris med det samme.

Hvorfor Have A Coffee?

Have A Coffee er en veletableret kaffe virksomhed og kafferisteri i Danmark, siden 2014. Vi har hovedkontor i Rio de Janeiro, Brasilien og en lille kaffe cafe oppe i Espirito Santo bjergene. Vi køber direkte fra kaffebønderne og plantagerne og springer dermed alle mellemled over. Det er vores garanti for kvalitet og dermed støtter vi de små mikro plantager i brasilien så de kan nørde endnu mere med det som de, vi og i elsker, kaffe.

Vores kaffe består udelukkende af Cup of Excellence kaffe (herunder kalder speciality coffee), som er betegnelsen for den bedste kaffe i verden, som bliver officielt bedømt af en SCA jury med point (fra 83 point og op er klassificeringen). Alt vores kaffe/udvalgte bønner sælges eksklusivt af os og kan ikke findes andre steder.

Sammen med første ordre vil du modtage en A4 beskrivelse af månedens kaffe, så alle hver måned kan læse om kaffen og dykke dybere i informationerne om den kaffe de drikker – Fordi kaffe er ikke bare kaffe og livet ER for kort til dårlig kaffe 🙂

Vi glæder os til at byder jer velkommen som erhvervskunde og ser frem til at kunne servere god kaffe for jer i lang tid fremover.