Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

Alexandre Ermerich

Februar 2016 – Alexandre Ermerich

Denne måneds kaffe er fra Alexandre Ermerich og har fået 87 Cup of Excellence point. Vi valgte at medium mørk riste den, så der var lidt at varme sig på i februar kulden. Den har noter af kakao og nødder, som vi mener passer godt til årstiden.

Sitio Bela Vista udsigt ovenfra

Denne måned valgte vi producenten Alexandre Ermerich, som er en rigtig god ven af huset og som vi har haft fornøjelsen af at møde utallige gange og bruge ved flere lejligheder.

Alexandre Ermerich

Alexandre Ermerich med familie

Alexandre er i kaffe kredse meget anerkendt for sin ekstremt høje grad af professionalisme og kvalitet. Hans mikro-lots er altid blandt de bedste, når der uddeles point og er beliggende i Alto Jequitiba i 1200 meters højde. På plantagen Sitio Bela Vista producerer de udelukkende håndplukket økologisk kaffe, som har en helt utrolig krop, med sødme og lækre smagsnoter. Her arbejdes med en enorm dedikation, hvor der bliver lagt sjæl og kraft i alle kaffe produktionens facetter.
Sitio Bela Vista tørrehalSitio Bela Vista

Alexandre er født og opvokset i Rio de Janeiro og havde allerede som 18-årig en drøm om at bo i Alto Caparaó (fødestedet for hans far, som de altid besøgte i skolernes ferier) og få en kaffeplantage. Det må man sige er opnået og med noget af et ”bravour” 🙂

Har du fået lyst til at prøve vores kaffe nu? Så kan du finde det her.