Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne af din skærm, vi er online mandag-torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-14.00.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Engros/B2B

Har du en special butik, et kontor, café, restaurant, hotel eller lign. og kunne tænke dig at bruge eller sælge vores specialty kaffe  – Så er det os du skal tale med – Vi forsyner mange store danske og europæiske Engros, Retail, HoReCa og B2B virksomheder med Have A Coffee’s specialty kaffe, espresso og produkter. Både i bulk og som private label løsninger med egne labels og unik branding. Ydermere tilbyder vi alle former for kaffe og espresso-maskinløsninger, både salg, leje og leasing samt service.

Ønsker du/I et tilbud om levering af vores kaffe/produkter, tilbud på maskiner eller andet, enten til intern brug eller med videresalg for øje, så send en e-mail til [email protected] og vores erhvervsafdeling kontakter jer så indenfor 24 timer.

Anbefalinger:

BetaPack A/S

Som erhvervskunde har vi i længere tid nydt Have A Coffee´s fantastiske produkter. Vi har tidligere benyttet os af et pro kapsel-system samt hele bønner fra forskellige italienske “premium” brands. Vi var egentlig meget tilfreds med disse løsninger indtil vi prøvede kaffen fra Have A Coffee. I sammenligning virker vores “gamle” kaffe flad og nærmest sur i smagen.

Hver måneds kaffe byder på nye smagsoplevelser til glæde for medarbejdere og virksomhedens besøgende. Jeg kan varmt anbefale Have A Coffee hvis jeres medarbejdere og husets gæster skal have en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.

Finn G. Husum
Key account manager


Hotel Lakolk k/s

Efter vi er skiftet over til Have A Coffee, som vi tilbyder vores gæster til morgenmaden og på bestilling, så er vi nærmest blevet oversvømmet med “hvor kan vi få mere af det kaffe henne”. Gæsterne og vi selv, er ovenud tilfredse. Godt nok koster det lidt mere, men sådan er det med kvalitet og det er helt sikkert det værd.

Vi giver Have A Coffee de varmeste anbefalinger til alle andre hoteller og restaurationer – Jeres gæster vil elske det, ligesom vores.

Peter
Hotel Manager