Mobile menu 😉 No hot coffee here.

Follow Us

Copyright 2014-2018 Have A Coffee ApS All Rights Reserved

Engros/B2B

Vi forsyner mange Danske og Europæiske Engros, Retail, HoReCa og B2B virksomheder med Have A Coffee’s Cup of Excellence kaffe. Både i bulk og som private label løsninger med egne labels og unik branding. Yderligere tilbyder vi alle former for maskinløsninger, både salg og leasing samt service.

Ønsker du/I et tilbud om levering af vores exceptionelle kaffe enten til intern brug eller med videresalg for øje, så send en e-mail til kontakt@haveacoffee.dk og vores erhvervsafdeling kontakter jer så indenfor 24 timer.

Her er et lille udpluk af vores referencer:

– BEST WESTERN Hotel Des Nordens, Harrislee, DE
– Restaurant Vedelsborg, Vejle, DK
– Hotel Lakolk, Rømø, DK
– Gourmethuset, Aabenraa, DK
– Hotel Vadehavet, Rømø, DK
– Carstensens Tehandel, Aabenraa, DK
– Klokkeblomst, Padborg, DK
– Kong Christian X, Tønder, DK
– MultiForm Køkkener, Aabenraa, DK
– Betapack A/S, Odense, DK
– Haderslev Golf Restaurant
m.fl.

Anbefalinger:

 

BetaPack A/S

Som erhvervskunde har vi i længere tid nydt Have A Coffee´s fantastiske produkter. Vi har tidligere benyttet os af et pro kapsel-system samt hele bønner fra forskellige italienske “premium” brands. Vi var egentlig meget tilfreds med disse løsninger indtil vi prøvede kaffen fra Have A Coffee. I sammenligning virker vores “gamle” kaffe flad og nærmest sur i smagen.

Hver måneds kaffe byder på nye smagsoplevelser til glæde for medarbejdere og virksomhedens besøgende. Jeg kan varmt anbefale Have A Coffee hvis jeres medarbejdere og husets gæster skal have en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.

Finn G. Husum
Key account manager

 


 

Hotel Lakolk k/s

Efter vi er skiftet over til Have A Coffee, som vi tilbyder vores gæster til morgenmaden og på bestilling, så er vi nærmest blevet oversvømmet med “hvor kan vi få mere af det kaffe henne”. Gæsterne og vi selv, er ovenud tilfredse. Godt nok koster det lidt mere, men sådan er det med kvalitet og det er helt sikkert det værd.

Vi giver Have A Coffee de varmeste anbefalinger til alle andre hoteller og restaurationer – Jeres gæster vil elske det, ligesom vores.

Peter
Hotel Manager