Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

December kaffen 2018 fra Romano E Rosalio Küster

December kaffen 2018 fra Romano E Rosalio Küster

December kaffen 2018 fra Romano E Rosalio Küster

December kaffen med musik til 🙂

Musikken på vores tur var uforglemmelig. Have ACoffee teamet blev hilst velkommen til med lyden af Concertinatoner (en lille harmonika), et meget almindeligt instrument blandt tyske indvandrere, derkom til Brasilien i det sidste århundrede. Küster-familien, vores kaffebonde i denne måneds kaffe, opretholder denne tradition.

Og hvis sangen i den fjerne tid var det eneste øjeblik for indvandrernes distraktion, midt i alt arbejdet og lidelsen som følge af de dårlige forhold, de fandt, når de kom til de Brasilianske marker, så er instrumentet i dag en lyd af fejring -ikke mindst for Germano og hansfamilie, da de skal til at lave kaffe 🙂

Fra Brasilien til Tyskland

Germano studerede Business Administration, samtidig med arbejdet i en tøjbutik. Fra at høre læreren tale om krisen og vanskeligheden med at få et job, besluttede han sig for at tage til Tyskland, hvor hans familie havde rødder. Han arbejdede, sparede penge og rejste tilbage til Brasilien og købte en ejendom, hvor han begyndte at arbejde med specialtykaffe.

To bønner i én

På den lille familie ejendom, i Afonso Cláudio, Espírito Santo, dyrkes to forskellige typer af kaffebær: Obatã og Catuaí 44 og al dyrkning foregår organisk, helt uden brug pesticider.

“Jeg havde en catuaí 44 deroppe, 750 meter over havets overflade. Jeg lavede en cedertræplantage på dette felt, men der var stadig meget plads. Så jeg besluttede at plante kaffetypen Obata der midt i. Jeg bruger ikke gødning, fordi cederen har skrøbelige rødder ” – forklarer Germano.

Det er netop disse to sorter, plukket med hele kærligheden af ​​hele Küster-familien, der vil være i vores medlemmers poser denne måned.

I Cedertræets skygge

Plantetside om side, er deres rødder skygget af bladfulde cedertræer. Såledesmodificeres mikroklimaet og reducerer den gennemsnitlige temperaturer og reducerer forekomsten af ​​solstråler.