Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

December kaffen 2016 – Alonso Lacerda

Dette er nok Have A Coffee’s største kaffe scoop! Vi præsenterer en helt ny bønne variant der hedder Gul Caparaó, fra regionen af selvsamme navn og sidst, men ikke mindst, så er månedens Have A Coffee kaffe officielt kåret som årets kaffe i 2016 i Brasilien (Den slog 1700 andre deltagere!), på ”International Coffee Week” i Bela Horisonte, for 3 uger siden.

Så ikke nok med det er endnu en fantastisk Cup of Excellence kaffe, så er det også årets bedste brasilianske kaffe og du/i er en af de meget få i verden der får lov at smage den, da der kun er produceret 1200 kg i alt, det er da eksklusivitet i særklasse 🙂

Årets kaffe i Brasilien kommer fra Forquilha Do Rio plantagen, som ligger højt oppe i Carapaó bjergene, hvor der er særdeles gode vilkår for at dyrke exceptionel kaffe, såfremt man som Lacerda Familien, har hænderne skruet rigtigt på og har styr på sin plantage, og med både CoE udnævnelse og Coffee of the year awards i rygsækken kan man vist roligt sige at det har de.

Og du kan købe kaffe lige her