Have A Coffee åbner Coffeelab & Showroom på gågaden i Aabenraa.

Endelig kan vi løfte sløret for hvad vi har gået og ‘puslet’ med de sidste 5-6 måneder – Den første Have A Coffee butik.

Oktober 2017 åbner vi det første Have A Coffee ‘Coffeelab & Showroom,’ på gågaden i Aabenraa (i de gamle lokaler fra restaurant Viva) og vi glæder os helt vildt. Det bliver, som det ligger i navnet, et showroom og et experimentarium hvor alt drejer sig om kaffe. Vi vil fremadrettet vil afholde kaffe kurser, smagninger, udstille vores kaffe og varer i butikken og naturligvis holde åbent mindst en gang om måneden, så alle vores medlemmer selv kan komme og afhente deres månedlige kaffe og få en snak.

Vi holder ydermere åbent til specielle arrangementer og events når disse afholdes i gågade regi, hvor man får mulighed for at komme og handle ind i vores nye kaffemekka.

Vi har en masse ideer til hvad der kan og skal ske i butikken fremadrettet, men dem løfter vi sløret for efterhånden som vi realiserer dem 😉 Nu skal de næste par uger bruges på at færdiggøre butikken, som vi har gået og renoveret de sidste 3-4 måneder.

Så snart vi har den endelig dato for åbningen i Oktober, så får i naturligvis alle sammen en invitation til vores reception 🙂

Ikke medlem endnu? Så deltag i “Livet er for kort til dårlig kaffe” revolutionen og meld dig ind og vælg din kaffe på her

VI <3 KAFFE!