Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

Leandro Romao

August kaffen 2016 – José Leandro Romao

Leandro Romao

August månedes kaffe er fra Córrego Do Prata i det famøse Espirito Santos område. Som I nok har bemærket, er vi meget glade for lige netop dette områdeJ Små 87 points ”Cup of Excellence” blev det til i august måned, men vi mener absolut den burde have 88-88,5, men det vil vi lade Jer om at bedømme. Kaffen bliver produceret af José Leandro Romäo og er dyrket cirka 1000 meter over have i en af de mest tætte plantager, som vi har set.

Leandro Romao (eller Zé som han kaldes) har produceret kaffe, siden han blev født eller sådan føler han det… det ligger i blodet og som han siger, med mindre der er brand, så forlader han aldrig sin plantage. Kaffen skal plejes 24/7 og enten gør man det ordentligt og ellers skal man ikke dyrke kaffe.
José dyrker både gul og rød Catuai-81, som fordelingsmæssigt er 30/70, hvor den samlede produktion kun ligger på 700 kg årligt, hvor Have A Coffee har fået lov til at tage det hele til det danske marked! Grunden til han kun dyrker 30% gul Catuai er, at det vedligeholdelsesmæssigt koster x3 i forhold til den røde art, som meget oftere skal beskæres (manuelt) og som kræver meget mere vand og dette er en bekostelig affære i Brasilien.

José er en af de få 100 % selvforsynende kaffe producenter i området, i-og-med at han kan leve fuldt ud af sin kaffe OG banan passion. Banan? Ja José producerer gourmet bananer… noget som man ikke rigtigt kender til i Danmark, men lad os bare sige, at en banan er ikke bare en banan! Derudover bruges banan bladene og nedfalds-bananer som gødning i kaffe-plantagen, som giver kaffen et helt unik syre-niveau.

Du kan prøve Leandro Romao’s kaffe lige her.