Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

April kaffen 2018 fra familien Miranda

April kaffen 2018 fra familien Miranda

April kaffen 2018 fra familien Miranda

April kaffen er guddommelig – som et mirakel!


April måneds kaffe kommer fra Araponga, en region velsignet af kaffens guder. Måske husker du, at vi allerede har fortalt om denne region tidligere og det var en rigtig wow oplevelse? Beliggende i Zona de Mata, Minas Gerais, der er forvandlet til et paradis med meget, meget specielle bønner. Vi overleverer hermed en rød catuai 44, direkte fra Miranda familiens gård, med en meget lys og med frugtagtig gane, som minder om kakao. Lækker!


Oprindelsen

Édio Miranda er producenten på gården, der meget retfærdigt også bærer hans navn. Datteren Andréia, som tager sig af afgrøderne og stadig kæmper for at repræsentere Araponga kaffen på den nationale scene, anerkender sin fars indsats for at opnå betydelige resultater: ”Det var ham, der begyndte at forbedre og udvikle afgrøden, og øgede dermed kvaliteten af bønnerne betydeligt. Derfor er det kun retfærdigt, at gården bærer hans navn,” fortæller Andréia.

Velsignet og smuk af natur

Familien Miranda er meget kendt i regionen, og den bliver mere og mere berømt blandt kaffeelskere af specialkaffe. Derudover stiger antallet af præmier, som Arapongas kaffen har opnået indenfor de seneste år. Andréia fortæller, at jorden er så frugtbar, at bønnerne allerede uden de store anstrengelser har et stort potentiale. Når man dertil føjer dedikation og passion, kan resultatet ikke være anderledes: ”Vi har naturligvis en utrolig kaffe på grund af de klimatiske forhold. Fra tid til anden får vi en kvalitetsafgrøde selv uden den store indsats. Når det virker/bliver bearbejdet, bliver det bedre”, forklarer hun.

 

Habemus capulus

– ”Vi har kaffe” på latin. Som det gamle populære ordsprog siger, er Mirandas kaffe én, der ”viser tænder”! Vi ved, at det er en ”synd” ikke at drikke sådan en kaffe derhjemme – Så god fornøjelse