Have A Coffee 2020 Logo

Har du spørgsmål så kan du altid skrive til vores live support nede i højre hjørne, vi er online mandag-fredag fra 10.00-17.30.

I samme tidsrum er du altid velkommen til at ringe til vores support på +45 7199 1972

Ønsker du email support, så kan vi kontaktes på følgende;

Privatkunde? Så skriv til [email protected]

Erhvervskunde? Så skriv til [email protected]

a

Have A Coffee

April kaffen 2017 – Emilio Horst

Ny måned, nyt område – I april måned hørte vi lidt om Sítio Príncipe, som ligger i Espírito Santo området. Dog slap vi ikke helt Caparaó, da Emilio Horst, som var månedens bonde, har taget familiens over 100 år gamle kaffe traditioner med sig, fra netop Caparaó området.

Emilio Horst er, som de fleste nok allerede har gættet, af tysk afstamning og han er kendt som éen af de allerbedste kaffe producenter i Brasilien. Månedens kaffe fra Sítio Príncipe blev bl.a. nomineret og kåret som nr. #5, af juryen ved konkurrencen ”Coffee of the Year” i Brasilien, hvor vores December kaffe som bekendt vandt med en fornem #1 plads.

Plantagen drives og varetages udelukkende af familien Horst, som består af 3 brødre, 2 søstre og deres tilsammen 11 børn, som udover kaffe også producerer og aftapper kildevand fra Príncipe kilden.

I 2015 og 2016 vandt Sítio Príncipe plantagen også 1. pladsen i den kommunale konkurrence i Espírito Santo området, i kategorien mikroplantage kaffe. Alt kaffen fra plantagen er dyrket og høstet som mikro partier og kaffen høstes yderst selektivt, da kvaliteten skal være helt i top. Tørringen foregår i ophængte net og tørres naturligt.
Personligt syntes vi at april måneds kaffe, udover vores berømte December 2016 kaffe, er nær noget af den bedste kaffe vi nogensinde har smagt, og vi fik virkelig mange positive tilbagemeldinger.